Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Co všechno umí dnešní luxusní auta? Vyzkoušeli jsme výbavou nabité BMW 750i

David Bureš
Diskuze (5)
V redakční garáži se nám objevilo výbavou nabité BMW 7. Pojďme si ukázat, co všechno takové auto za 4,4 milionu umí.

Video se připravuje ...

Velké luxusní sedany jsou výkladní skříní automobilek s tou nejmodernější výbavou. Ne vždy ale všechny tyto prvky testované vozy mají, a tak někdy není prostor na to je vyzkoušet. Pro krásné novinářské BMW 750i xDrive to ale neplatí, výbavou je nabité až po střechu.

Luxusní zadní sedadla s ovládáním pomocí tabletu, noční vidění, samočinné parkování na dálku pomocí chytrého klíčku nebo systém pro automatizovanou jízdu, to všechno a mnoho dalšího tato konkrétní modrá sedmička nabízí. A funguje to skvěle, jak si můžete v přiloženém videu prohlédnout.

Jen vás to bude stát ranec. Konkrétní modrý kousek z videa totiž stojí bezmála 4,4 milionu korun. Aktivní stabilizátory za 79.950 korun, natáčení zadních kol za 39.286 Kč nebo noční vidění za 59.618 Kč jsou jen některé prvky, které cenu výchozí 750i xDrive nakonec navýšily o více než milion.

O milion je mimochodem tohle BMW 750i xDrive dražší i než automobil, který jsme proti němu postavili v tradičním srovnávacím testu, jako již tradičně připraveném na páteční ráno. Řeč je o Lexusu LS 500, který ve zkoušené verzi F Sport přijde na 3,24 milionu korun. Kdo v tomto duelu gentlemanů zvítězil, zjistíte v pátek, zatím po zhlédnutí videa nám můžete v diskuzi napsat, zda se vám líbí více Lexus LS, nebo právě BMW 7.

David Bureš
Diskuze (5)
15. 6. 2018 14:08
Re: nejlepsi
seznam, hodlaji vytvorit nejvetsi autarskej web v CR, a maj k tomu hodne slibne naslapnuto, krome Meziplynu maj ted i garaz a vesmes hodne slusny jmena ktera delaji v autonovinarine v CR rekneme asi to nejlepsi i v psane forme, v te video forme bych rekl ze jsou dnes asi i lepsi nez autosalon diky Garazi, je to koukatelnejsi a zajimavejsi, v autosalonu se dozvime jen jak je vsechno super a snad zadne auto nikdy nedostalo hodnoceni pod 90% >:D tak snad kdyby jeste pretahli do Seznamu Sršně na motorky a bylo by dokonano :-!

zde a na autorevue se to jiz neda ani cist, koukat se na to nedalo nikdy, ale posledni mesice to upada i textove, je to tu jen samej bulvar a kopani do blbosti, a kdys us je nejaka recenze, tak je to k precteni nadpisu a tim to hasne, tenhle server vesmes zije diky diskuzim, jinak je tu mrtvo a zdechlo
15. 6. 2018 09:20
Re: nejlepsi
Aká konkurencia? Napíš aká www.
15. 6. 2018 08:48
nejlepsi
"Auto.cz nejlepsi jizda na webu" ....no podle tech videi spise nejamaterstejsi jizda na webu, a doufam ze konkurence co vam roste i z vasich bejvalejch redaktoru vas zomaze behem tohohle roku a pristi rok budete spis "Auto.cz - pomalu koncime, prodelavame kalhoty" >:D to co predvadite ve videich je zoufalost, tohle natoci kdejakej amaterskej youtuber co si zrovna rek ze mobilem natoci blog :-! auto.cz totalne upada, bud hruza des recenze a nebo bulvar texty :yes:
Avatar - Uživatel_5340709
14. 6. 2018 22:04
Holt jsme
v době, kdy můžeme v autě sledovat i takové věci, které nikdy sledovat nebudeme. ;-)
14. 6. 2018 19:53
Výbava bohatá a je jistě super.
:yes:
Ještě zbývá dochytat ty mušky, které se vážou k vé osmám N/S 63. :-(

Se smutkem si nemohu odpustit tuto poznámku. Spolehlivý bezproblémový motor mám já na žebříčku hodnot výš, než výbavu. Zejména u auta za docela ranec.