Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Corvette 2016: Více individuality pro nový modelový rok

Michal Fokt
Diskuze (5)
To poslední, co byste asi chtěli, je, aby váš sporťák vypadal stejně, jako všechny ostatní. To pro nadcházející rok u Corvette řeší nové pakety.

Corvette Stingray C7 už je mezi námi dva (modelové) roky a to už zpravidla nastává doba, kdy prvotní zájem malinko opadá a kdo auto nutně "potřeboval", už si ho pořídil. Nyní začíná tvrdý boj o další zákazníky. Oproti konkurenci velmi lákavá cenová politika se stará, zejména v USA, o velmi slušné prodeje vozu, s přibývajícími exempláři v ulicích se ovšem logicky trošku vytrácí "wow faktor" a exkluzivita. Proto GM pro modelový rok Corvette 2016, jenž se začne prodávat v polovině letošního roku, připravil hned tři stylingové pakety, jejichž cílem je zpestřit nabídku dostupných verzí.

Twilight Blue Design Package zahrnuje karoserii ve volitelných lacích Shark Gray, Blade Silver, Arctic White a Night Race Blue, doplněných o výdechy v Shark Gray, černé nebo šedé brzdové třmeny a leštěná kola, inspirovaná motorsportem, zadní spoiler a interiér Twilight Blue. Radost nezkazí ani standardní magnetické tlumiče.

Spice Red Design Package má interiér v provedení Spice Red, zadní spoiler, již zmíněná kola a tlumiče a lze ji dostat s laky Long Beach Red Metallic, Shark Gray, Blade Silver nebo Arctic White. A konečně třetí Black Suede Design Package se chlubí černými matnými koly, červenými třmeny, křidélkem, matně šedým prostorem za výdechy kapoty a pochopitelně semišovým čalouněním Jet Black, zkombinovaným s karbonovými dekory. Ani v tomto případě nechybí magnetické tlumiče.

Mimo to Vette 2016 přichází se zploštělým volantem, novými designy kol a příplatkovou karbonovou kapotou. Nabídka laků karoserie je též obohacena o Corvette Racing Yellow a Long Beach Red Metallic.

Michal Fokt
Diskuze (5)
30. 4. 2015 20:22
Re: Dobrý marketing
A servisovat bude kde ?
Avatar - Barrichello
29. 4. 2015 19:41
Re: Dobrý marketing
Tona Charoz, co bys chtěl no. Propagace nula, reklama krom výstavz někde na autosalonu v holešovicích a reklamě na Vette srazu nula.

Kdo tu Vette chtěl, už jí má doma rok z německa, kámoš loni dvě sem do čr vezl.
29. 4. 2015 18:15
Re: Dobrý marketing
Jen ta cena stanovená pro evropu, www stránky jak hlavní v čr tak i oficiálního dealera v čr stojí za prd. Na stránkách pořádně nic. O Z06 taky ne. Celý je to divný.
Avatar - 3_diamanty
29. 4. 2015 09:40
Re: Dobrý marketing
skutocne pekny paket.... a tentokrat aj vkusny a vcelku decentny .... corvette mam vzdy rad nech je v akejkolvek farbe ale tento paket je ozaj moc solidny :yes:
Avatar - Barrichello
29. 4. 2015 09:04
Dobrý marketing
je vždy dobré přilákat pozornost speciální edicí, novou sdadou doplnků, barev atd. U GM už se poučili a to je dobře