Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Další z čínských klonů od Zotye: Tohle je kopie Audi Q3

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
Čínský automobilový výrobce představil model Zotye S21 a podobně jako jeho dřívější výtvory se i tentokrát jedná o očividnou kopii, v tomto případě SUV Audi Q3.

Pamatujete si na čínský vůz Zotye T700, který jako by z oka vypadl Porschi Macan? Ano, automobilka Zotye již dokázala vytvořit i vlastní design, jak dokázal model T600, ale očividně to není cesta, kterou by se chtěl tento výrobce ubírat, protože nyní představil vůz S21, kopii Audi Q3.

Jen se na auto podívejte sami. Tvarem, přídí i zádi je „inspirace“ německým strojem jasná. Dokonce i některé prvky v interiéru, třeba středová konzole s řadicí pákou, působí velmi podobně. Středu palubní desky však vévodí obrovský dotykový displej, takto velký jsme viděli zatím jen v Tesle Modelu S.

Pod kapotou tohoto vozu se nachází přeplňovaný čtyřválec o objemu 1,5 litru, který je standardně spojen s pětistupňovou manuální převodovkou, za příplatek je k dispozici automat s proměnným převodem, tedy CVT.

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
8. 9. 2015 10:18
Re: Q3
Myslel jsem, ze to je kopie nove Fabie :-)
7. 9. 2015 19:32
Q3
Tak kvalit Quasimoda třetího to pochopitelně nedosáhne, ale když jsem si porovnával fotky exteriérů, tak u mne vyhrává Zotye S21 ... Přední převis je mnohém kratší a to auto z bočního pohledu vypadá dynamičtěji a sportovněji než jeho německý vzor. Celkově se mi ten venkovní "kabát" vážně líbí ...
Avatar - Stejsn
7. 9. 2015 19:29
Re: No tak,
PROČ NE? 8-s :no:
Avatar - IbizaFR
7. 9. 2015 19:17
No tak,
kdyby to zkopírovali včetně kvality Audi, tak proč ne, ale o tom silně pochybuji. :no: 8-s