Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zotye T600 Sport dokazuje, že čínští designéři umí i tvořit, ne jen kopírovat

Ondřej Chamilla
Diskuze (18)
Již příští měsíc se na autosalonu v Šanghaji představí SUV Zotye T600 Sport. Tento čínský vůz přitom nevypadá vůbec zle, posuďte sami.

Designérům z nejlidnatější země světa je často vyčítána malá invence, spokojí se obvykle pouze s okopírováním úspěšného zahraničního vozu, popřípadě s ne zrovna vzhledným strojem, i když netvrdíme, že je to pravidlem. Nyní je zde však Zotye T600 Sport, SUV, které rozhodně vypadá k světu.

Samozřejmě musíme jedním dechem dodat, že příď auto trochu připomíná Volkswagen Touareg, zbytek vozu se však zdá být svébytný a záď se nám upřímně líbí. Vůz vychází z běžného modelu T600, jehož příď je však podobně střiženým Volkswagenům podobná mnohem více. Co se týče interiéru, pak ani ten určitě neurazí, byť vyznává spíše střídmější linie. Mohl by však klidně být i ve voze známější značky a bylo by to přinejmenším akceptovatelné.

Automobil bude pravděpodobně stát podobně jako běžná T600 na platformě dříve užívané Lanciemi, kterou od Fiatu Zotye koupilo. O motoru není zatím mnoho známo, ale model bez přídomku Sport používá přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec o výkonu 132 kW kombinovaný s manuální i samočinnou převodovkou, alternativně pak přeplňovanou patnáctistovku.

Ondřej Chamilla
Diskuze (18)
Avatar - Googelit
27. 3. 2015 00:56
Re: Hulhit nám to vysvětlí
Hulhite, hulhite, s vámi to jde ale z kopce ;-\ obsah přiloženého linku nechám na Vašem zvážení [odkaz]
Avatar - Ji/Ri
26. 3. 2015 22:22
Hulhit nám to vysvětlí
...do té doby je to naprosto orygynelní a zcela nově vyvinutý model. Ale proč si nezaschvalovat prasáckou zlodějnu..... 8-s 8-s 8-s
Gilgit, kde jsi??? Bav mě!!! >:D >:D >:D
Avatar - MGRR
26. 3. 2015 08:16
google: zoyte t600
https://www.google.de/search?q=zotye+t60… />
Nejde mi sem vložit odkaz...
Avatar - MGRR
26. 3. 2015 08:06
Stačí přidat značkové logo a místo podivu, vzniká úžas...
Stačilo by přidat průměrné logo a místo "podivení" vzniká u některých úžas... :-)
Avatar - CarlosOstrava
26. 3. 2015 07:44
zezadu
all new Tucson...
[odkaz]