Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Známe datum premiéry Rychle a zběsile 9, opozdí se o rok. Chystá se i vedlejší film?

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Na oficiálním Twitter účtu filmové série Rychle a zběsile se objevil všeříkající příspěvek s datem premiéry připravovaného pokračování. Počkáme si ještě hodně dlouho.

Bez dalšího komentáře uveřejnili správci účtu text s hashtagem #F9 s datem 10. dubna 2020, což avizuje premiéru dalšího pokračování Rychle a zběsile. Je to trochu překvapení, protože Vin Diesel, hlavní tvář série, dříve hovořil o 19. dubnu 2019. Zároveň tehdy řekl, že desátý díl přijde o dva roky později, v dubnu 2021.

O chystané novince pod hlavičkou Digital Spy zatím neexistuje mnoho podrobných informací. Pravděpodobně nebudou chybět Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson a Chris Bridges, hlavní tváře předchozích snímků.

Naopak není jisté, jestli se v dalších dílech objeví Dwayne Johnson a Jason Statham. Spekulace zámořského tisku totiž hovoří o spin-off filmu, kde by ztvárnili hlavní roli. Znamená to snad, že tvůrci vedle kultovní série Rychle a zběsile připravují ještě doprovodný snímek?

Pokud jste zarytými fanoušky a čekání na další díly je vám dlouhé, nezoufejte. V poslední době se totiž objevilo několik zajímavých alternativ. Tak třeba nejvýraznější automobily z posledního The Fate of The Furious jsou nově součástí herního titulu Forza Motorsport 7.

Další podívanou může být živá show, kterou Vin Diesel společně s tvůrci připravuje. Půjde o evropskou tour ve čtrnácti zemích a 23 halách. Bohužel nezavítá do České republiky, k našim sousedům však ano. Z tuzemska to budeme mít nejblíže do Vídně v únoru příštího roku.

Podívejte se, které kousky z Rychle a zběsile nebudou ve hře Forza Motorsport 7 chybět

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Avatar - JiRkA997CZ
7. 10. 2017 22:39
Re: To víš
Zástavba převodovky z tanku nebyla lehká >:D
6. 10. 2017 11:12
Pohadka
To jsou filmy. Auta ktery maj 15 kvaltu v pred, zpatecek deset a jeste na ni letet kilo >:D
Avatar - Zetti
6. 10. 2017 09:59
Jeste ze tak
Uz jsem se bal, ze by mi to uniklo uplne stejne jako predchozi dily. :no: :no: :no: