Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rychle a zběsile chystá velkolepou live show. Zve na ni sám Vin Diesel

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Nestačil vám zážitek z filmové série Rychle a zběsile v kině? Nevadí, tvůrci totiž chystají live show, která podle Vina Diesela nemá ve světě obdoby. A následovat bude rovnou celá tour!

Video se připravuje ...

Hlavní protagonista série Vin Diesel se o připravované show rozhovořil během živého vysílání na Facebooku. Mnoho podrobností nám nesdělil, zatím neznáme ani místo konání. Herec si však myslí, že tour by mohla odstartovat v londýnské O2 Areně.

K události byl spuštěn také oficiální web – fastandfuriouslive.com, na kterém se zájemci o show mohou registrovat. Zájem byl tak enormní, že stránka chvíli po zveřejnění na několik hodin spadla. Vin Diesel ve svém prohlášení uvádí, že půjde o událost, která ve světě nemá obdoby. Možná ale opomněl show Top Gear Live, která spatřila světlo světa před lety v hlavní roli s Clarksonem, Hammondem a Mayem.

Internetová stránka informuje o startu turné v lednu 2018 a slibuje zážitek, který umocní nejmodernější technologie a z filmové série dobře známá auta. Premiéře v Londýně nahrává i fakt, že by se tvůrci mohli spojit s bývalou produkcí Top Gear Live. Jeden z tamních zdrojů uvádí, že většina pořadatelů nové show pochází právě z ex-týmu Clarksona a spol..

Je nepravděpodobné, že by show v rámci turné zamířila i do České republiky, ale minimálně k některým našim sousedům jistě ano. To příznivci Top Gearu měli větší štěstí, slavnou trojici moderátorů mohli vidět během živého vystoupení v pražské O2 Areně.

Připomeňme, že první díl Rychle a zběsile spatřil světlo světa v roce 2001, osmé, zatím poslední pokračování se na plátnech kin objevilo letos. Už nyní víme, že série bude pokračovat minimálně dvěma dalšími díly, které navážou v roce 2019, respektive 2021. Díky kreativitě Vinda Diesela to ale dost možná desítkou snímků neskončí...

Stanislav Kolman
Diskuze (0)