Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari 488 Spider: Jak by vypadalo v hávu modelu 458 Speciale?

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)
Ferrari 488 Spider je s výkonem 670 koní opravdu rychlý a ostrý roadster, jak by však vypadalo, kdyby bylo ještě ostřejší: Podívejte se, jak to vozu sluší s úpravami použitými u modelu 458 Speciale.

Přeplňovaná bestie, která umí odhodit svou vrchní část a dát tak řidiči intenzivnější prožitek z jízdy, tím je Ferrari 488 Spider. Oproti předchůdci v podobě modelu 458 Spider má vůz ostřejší vzhled a zejména o kus vyšší výkon, nyní automobil nabízí 670 koní z dvakrát přeplňovaného osmiválce o objemu 3,9 litru. Vůz navíc váží o 10 kg méně, než otevřená 458.

Se zrychlením z klidu na sto kilometrů v hodině za tři sekundy a na dvoustovkou za 8,7 sekund se jedná o extrémně rychlý automobil. Co kdyby však bylo ještě ostřejší se vzhledem blíže závodnímu vozu? Nyní se objevila fotografie, kde jsou použity vzhledové úpravy z ostrého modelu 458 Speciale. Takovýto automobil může vzniknout, již nyní se objevují informace, že ostrá 488 přijde, a to možná i právě jako Spider.

Auto nyní vypadá svalnatěji, s výraznějšími nádechy vzduchu a propracovanější aerodynamikou, přičemž vidíme i třeba speciální skořepinová sedadla. Pokud bude tedy reálná ostrá 488 Spider vypadat takto, tak dáváme palec nahoru, nám se líbí.

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)