Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Metal Ka: Individualizace pro Ka

Aleš Jungmann
Diskuze (3)
Trochou módy a luxusu chce Ford ozvláštnit model Ka a proto přichází s novým přírůstkem do svého individualizačního programu.

Zatímco ostatní verze z individualizačního programu modelu Ka jsou barevné, Metal Ka sází na temné barvy. Zařazuje se v nabídce po bok verzí Grand Prix a Digital a nahrazuje fialovou verzi Tatoo.

A co zákazníkům nabízí? Ve výbavě nejdeme například chromované kliky dveří, velký znáček "Ka" na víku kufru, stříbrná (volitelně i černá) litá kola ro rozměru 16 palců, černý kožený volant, řadicí páku i madlo ruční brzdy v kombinaci chrom/lesklá čerň, stříbrné rámečky kolem výdechů ventilace, chromované logo "Ka" na palubní desce nebo třeba stříbrné kroužky na sedadlech i opěradlech.

Stejně jako u ostatních Ka i zde platí, že součástí sériové výbavy je Auto-Start-Stop technology, tedy klasický start-stop systém.

Aleš Jungmann
Diskuze (3)
Avatar - CHerokee
7. 3. 2011 13:14
Re: Čím víc proužků, tím víc Adidas...
Někdy méně je více...pravda. Zvlášť u této třídy vozů...
Avatar - Atlis
7. 3. 2011 12:37
Hruza a des...
Mam Ka. Po meste nam ich tiez par jazdi a niektore z nich maju chromovane prvky. Je to otrasne skaredy plast s vysokym leskom a na aute by som to v zivote nechcel. Jedine co stoji za to, su 16" kolesa, ktore ale znacne zhorsuju jazdy komfort a chromovana koncovka vyfuku, ktoru ja mam akurat od Ulter Sport...
7. 3. 2011 10:58
Čím víc proužků, tím víc Adidas...
... čím víc chromu, tím větší luxus... už tomu rozumím...