Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Gymkhana 7: Divoký Ken Block řádí v ulicích Los Angeles

Aleš Dragoun
Diskuze (6)
Ken Block si pro sedmý díl Gymkhany zvolil ulice Los Angeles a má i nové auto. Vlastně staré auto...

Blockova Gymkhana je pro někoho vlastně jen pozéřina a na světě najdete určitě spoustu lepších drifterů. A pak je to samozřejmě komerce. Zadarmo ani kuře nehrabe, natožpak Ken Block. Pro nový díl série, který zároveň propaguje hru Need For Speed: No Limits, si Ken vybral Mustang ročníku 1965. Ovšem pochopitelně z něj pochází jen základ auta. Osmiválec 6,7 l má naprosto šílených 630 kW (856 koní). Umí řvát a díky pilotovi notně pálit gumy. Klidně i všechny čtyři najednou! A o to tady přece jde, ne? V autě najdeme i obří displej s ukazatelem zařazené rychlosti.

Ano, Gymkhana je v první řadě efektní show a překopaný pony, vlastně Hoonicorn RTR zabírá na všechny čtyři! V oblacích dýmu vypadá černá bestie s číslem 43 a nezbytným logem Monsteru jako vyslanec pekla, jen plameny chybí. Sedmý díl dostal podtitul Wild In The Streets a že jezdí Block ulicemi L. A. divoce, na to můžete vzít jed! Prostě klasika, táhlé smyky a spousta kouře. Působivé jsou záběry i zevnitř auta včetně motorového prostoru. Kamery GoPro můžete dát prakticky kamkoli, že? Ken si sem tam skočí a nechybí ani trocha vody. Záběry jsou sestříhány tak, aby celou jízdu ještě umocnily, reálné střídají ty zpomalené.

Slavný Američan, který má kromě driftů rád i rallyekros a klasické soutěže, jezdil pochopitelně po uzavřených částech města za asistence místní policie. A legálně, i když to možná na první pohled vypadá jinak. Dokonce zavítal i do čínské čtvrti a mezi mrakodrapy. A vyšplhal až po silničce nad slavný bílý nápis Hollywood. Tým kolem režiséra Bena Conrada si zase vyhrál a Kena to určitě bavilo též. Muzika od Jane's Addiction je mimochodem dobrou volbou, aspoň se tahle výborná kapela dostane konečně do širšího povědomí. Je libo k zakousnutí koblihu od Randyho? Akorát bude trochu páchnout spálenou gumou...

Aleš Dragoun
Diskuze (6)
Avatar - JDM
19. 11. 2014 14:45
Re: Zábava pro blbce
my víme že na luštění křížovek a obdělávání zahrádky to nemá ale to neznamená že se nám sem budeš chodit vysmívat :'-(
19. 11. 2014 06:08
Re: Zábava pro blbce
Takze se ti to libilo, to jsme radi.
19. 11. 2014 00:42
No
mít tatíčka či strýčka šejka,tak si taky ňákou podobnou industriální bestii připořídím >:D
Avatar - Ada je zase tady
19. 11. 2014 00:29
Zábava pro blbce
a mentálně jednodušší individua :no:
Avatar - 3_diamanty
18. 11. 2014 22:41
Re: Kdyby řídil
suhlas, taka boobkhana je o dost lepsia podivana [odkaz] ;-)