HAVEX-auto i nadále mění představy o dealerství a servisu aut

Prezentace klienta
Pro většinu z nás není nákup nového auta každodenní záležitost, pořizovat vůz se nám poštěstí jen párkrát za život. Právě proto by to měl být příjemný zážitek.

Video se připravuje ...

A nejenom jeho nákup, ale i následný servis může být radost. Pokud tedy člověk najde kvalitního partnera.

Jak a podle čeho si vybírat nové auto, aby sloužilo všem tužbám a potřebám? To je důležitá otázka, kterou si klade většina lidí uvažujících o koupi vozu. Ne každý autům rozumí natolik, aby si dokázal jednotlivé značky či modely porovnat dle požadovaných kritérií, vybrat z nich pak tu nejlepší variantu pro sebe. A tak je jistě jednodušší cesta najít si silného partnera, který má relevantní zkušenosti na automobilovém trhu a který Vám bude naslouchat, poradí, ukáže, nechá vozy vyzkoušet a pomůže případně s financováním, pojištěním. Prostě partnera s kompletním zázemím pro člověka, který řeší nákup či servis vozu. Nemusíte volit kompromis, ať už menší či větší, můžete a měli byste za své peníze dostat to nejlepší…

Autorizovaný prodejce HAVEX-auto již po desetiletí pohled na dealerství a servis mění. Nejen díky nabízeným produktům a službám, ale hlavně díky způsobu myšlení a přístupu k zákazníkům. Uvědomuje si, že je třeba být o krok napřed před konkurencí a odlišit se v pozitivním slova smyslu. Svých zákazníků si váží a dělá vše pro to, aby se rádi vraceli, měli k HAVEX-auto pozitivní vztah, důvěru a cítili, že pro ně má vždy něco navíc. Něco, co pomůže, zpříjemní život či otevře obzory ve znamení přidané hodnoty.

A stále roste

HAVEX spol. s r.o. byla založena v srpnu 1991 a od té doby překonala mnoho milníků. V současné době má 7 provozoven, v Praze je hned na třech místech. Je autorizovaným prodejcem ŠKODA a SEAT, silným partnerem programu ŠKODA Plus a Das WeltAuto v oblasti prodeje zánovních a prověřených ojetých vozů koncernu VW.

Jejich showroomy jsou designově a moderně vybavené. Pro správný výběr automobilu využívá moderních technologií, jakými jsou například 3D konfigurátory, díky nimž si zákazník může živě představit finální vzhled vysněného vozu. Ochotný a příjemný personál navíc z nákupu auta udělá milý zážitek.

Plno výhod a rad

HAVEX-auto neustále vymýšlí přidané hodnoty, které k prodávaným vozům a servisu svým zákazníkům nabízí. Jde například o slevy a výhody u partnerů v oblasti elektrospotřebičů, outdoorového vybavení a oděvů, vybavení domácnosti, relaxace a další v rámci Kalendáře výhod. Chce být řidičům také praktickým rádcem a pomocníkem, v Radách řidičům tak nabízí zajímavé informace a praktické rady, které se hodí pro rozličné situace za volantem. Slouží také jako výborný průvodce na cestách po Evropě.

Nebojte se autorizovaného servisu!

HAVEX-auto vytváří povědomí o tom, že se autorizovaného servisu lidé bát nemusí. Že automatické očekávání vysoké ceny oprav a nezájem o klienta jsou liché předpoklady. Zavedli institut Férového servisu, což je ve zkratce desatero servisu, kterým by se měli servisní partneři řídit. Díky paketovým cenám, šekové knížce HAVEX-auto a primárně online kalkulátoru oprav (více na http://economy.havex.cz) lidé ještě před samotným odvozem vozu do servisu mohou zjistit, kolik je oprava bude stát a kolik s HAVEX-auto ušetří. Rovnou se online objednají na servis. Na faktuře pak bude stejná částka, pokud se neobjeví další neočekávaná závada k plánovému úkonu, o čemž ale zákazníky předem informuje.

HAVEX-auto také pořádá skvělé eventy určené pro širokou veřejnost a vždy je svým programem a doprovodnými aktivitami unikátní (zimní túry, letní testování vozů a jiné). Více na www.havex.cz/novinky)

Služby, které HAVEX-auto poskytuje:

  • prodej nových vozů ŠKODA a SEAT
  • autorizovaný servis ŠKODA a SEAT
  • prodej zánovních a prověřených ojetých vozů v programech ŠKODA Plus a Das WeltAuto
  • operativní leasing
  • financování nákupu vozu od silných partnerů na trhu a díky tomu výhodné podmínky, stejně tak pojištění vozů
  • přestavby vozidel ŠKODA a SEAT pro handicapované občany
  • prodej vozů na CNG
  • zabýváme se projektem elektromobility
  • výkup vozů na protiúčet

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly