Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda NSX jako temné monstrum od Liberty Walk

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Svůj typický styl s mocně rozšířenými blatníky aplikovala společnost Liberty Walk i na supersport Honda NSX.

Liberty Walk z Owariasahi východně od Nagoje mají na svém kontě řadu divokých kreací, jejichž základem jsou poměrně často stroje evropských a severoamerických automobilek, ale v jejich nabídce figurují i body kity pro vozy japonských značek, což dokazuje i tato Honda NSX.

Body kit z řady LB-Works pro supersport s hybridním pohonným systémem obsahuje nový spoiler usazený pod sériovým předním nárazníkem, nástavce prahů a difuzor pod zadním nárazníkem.

Hlavní pozornost má ovšem přitahovat rozšíření předních i zadních blatníků, které je připevněno přímo na původní díly. K poslední úpravě karoserie pak patří jen těžko přehlédnutelný zadní spoiler.

Zájemci o tuto úpravu karoserie modelu NSX mají možnost volby provedení nových karosářských dílů, protože Liberty Walk nabízí použití skelnými vlákny vyztužených polymerů (FRP) nebo uhlíkovými vlákny vyztužených plastů (CFRP).

V prvním případě přijde celá sada na 2.625.000 japonských jenů (zhruba 805.000 Kč), zatímco ve druhém 3.475.000 japonských jenů (přibližně 900.000 Kč).

Honda NSX se vedle samotného body kitu od Liberty Walk může pochlubit i vzduchovým odpružením a rovněž sadou kol Forgiato Maglia ECL.

V případě hybridního pohonného systému údajně nedošlo k žádným změnám a NSX i nadále disponuje nejvyšším výkonem 427 kW (580 k), umožňujícím dosažení maximální rychlosti kolem 308 km/h.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - Beefcake
20. 2. 2018 20:48
Naco ?
Naco je toto ?
Nie je lepsie spravit len render ?
Avatar - JDM
20. 2. 2018 19:36
Re: Obávám se,
Tohle uz tak maximalne 50km\h a hodne se divat kudy a kam jedes...na paradu, prakticky to neni ani trochu ...