Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hudebník will.i.am je součástí nové kampaně pro Lexus NX

Jan Mička
Diskuze (0)
Propagace automobilů za pomoci známých osobností není v dnešním světě nic neobvyklého. Stejnou taktiku využil také Lexus v případě nové kampaně pro model NX.

Nová kampaň japonské automobilky Lexus nese název Striking Angels a bude cílena na zcela nový středně velký crossover NX. Futuristicky vypadající automobil jsem si již osobně osahali a nutno podotknout, že značka udělala s oslovením afroamerického hudebníka s uměleckým jménem will.i.am jen a jen dobře. Také on je totiž na první pohled působí docela excentricky.

Spolupráce Lexusu a světoznámého interpreta zahrnuje tvorbu hudby a designu. Výsledkem celého snažení bude vlastní návrh limitované edice modelu NX, kterou si will.i.am také sám zpropaguje prostřednictvím televizních reklam, internetu a patrně i v tisku.

Samotný interpret se k připravované kampani vyjádřil velmi barvitě. Podle něj je všechno, co dělá, velmi nápadné, a na stejných základech bude postavena také speciální propagace Lexusu NX. Společným zájmem obou stran je další rozvoj dnešní filozofie designu automobilky Lexus. První ukázky zatím vidíme pouze na fotografiích, další výsledky však budou zveřejněny již zanedlouho.

Jan Mička
Diskuze (0)