Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Infiniti ve Frankfurtu: Vettel a jeho FX

Diskuze (4)
Když tuning, tak pořádný. Při úpravě Infiniti FX se jménem Sebastiana Vettela se nedělaly kompromisy.

Prý bylo osobním přáním Sebastiana Vettela, aby auto pojmenované podle mistra světa umělo jet alespoň 300 km/h. Nakonec má na tuto rychlost nastaven omezovač. Musely se ale také prodloužit převody automatické převodovky a autu pomáhá o 18 kW posílený pětilitr (nyní 309 kW/420 k).

Vylepšená aerodynamika o sobě dává vědět karbonovým křídlem, difuzorem, nástavci prahů a předním splitterem. Kromě toho Vettelovo FX dostalo novou karbonovou masku chladiče, nová kola a interiér s karbonovým dekorem a alcantarovými sedadly.

Do výroby se ale zatím matně bílý kousek nechystá. O jeho nedotknutelnost se dokonce starala dvojice bodyguardů, kteří na vyžádání v rukavičkách otvírali dveře a důrazně zakazovali usednout dovnitř.

Opakováním z jara byla přítomnost konceptu Etherea, který má být předobrazem budoucího modelu nižší střední třídy s pohonem předních kol.



Diskuze (4)
30. 1. 2013 09:53
Re: Nedotknutelný
To je u BMW normální :no:
Avatar - saldy
18. 9. 2011 01:34
Re: Nedotknutelný
To mi připomnělo příhodu jak jsem v zimě v salonu BMW zablátil béžový koberečky v tom jejich gran turismo nebo jak se to jmenuje. Taky mě chtěli vyhodit >:D
Avatar - pelikoš
18. 9. 2011 00:08
Re: Nedotknutelný
taky by se mě líbil takový servis u infiniti... :yes:
17. 9. 2011 17:12
Nedotknutelný
"O jeho nedotknutelnost se dokonce starala dvojice bodyguardů, kteří na vyžádání v rukavičkách otvírali dveře a důrazně zakazovali usednout dovnitř."...aneb Mnoho povyku pro nic.. >:D