Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaguar a Land Rover představují auta pro bondovku Spectre

Michal Fokt
Diskuze (12)
Agent 007 zůstává i nadále věrný Aston Martinu, na své si ale v chystané bondovce Spectre přijdou i příznivci dalších britských značek Jaguar a Land Rover.

James Bond dostane v dalším filmu exkluzivní vůz Aston Martin DB10, ale jak už jsme vás informovali začátkem roku, prostor ve 24. filmu s britským superšpionem, kde opět nebude nouze o dramatické honičky, dostanou i automobily skupiny JLR. Konkrétně Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR a Defender Big Foot.

Jaguar Land Rover nyní všechny zmíněné vozy oficiálně představil v rámci frankfurtského autosalonu v tamním paláci Thurn-Taxisů, kde jim dělala společnost představitelka Moneypenny Naomie Harris a Hinxe David Bautista. C-X75 se objeví v honičce v Římě, zatímco Range Sport a Defender budou Bonda doprovázet při cestách po Rakousku. Automobilka v rámci natáčení musela dodat několik identických exemplářů dotyčných automobilů. Kolik se jich při natáčení "spotřebovalo", ale bohužel neoznámila.

Nejvíce práce pochopitelně dala příprava C-X75. Supersport byl ve fázi těsně před dokončením a na finalizaci pro film pracovala divize Jaguar Land Rover SVO společně s Williams Advanced Engineering, jenž měl produkčnímu vozu původně dodávat pohonnou jednotku, vyvinutou pro formuli 1. Jak to bude ostrým britským vozům a terénnímu speciálu ve Spectre slušet, zjistíme už v říjnu, kdy bude film uveden do kin.

Michal Fokt
Diskuze (12)
18. 9. 2015 07:16
Re: CX-75
Proc by snehulak Michal mel neco menit? Holinky jako hodinky, oboji se natahuje :-). Jsi nejaky suvenyr MT! >:-[]
Avatar - Pekelná Micinka
17. 9. 2015 22:00
Re: CX-75
:yes:
17. 9. 2015 13:45
Re: CX-75
V jakém vesmíru plus za cenou znamená "o tolik více než dříve zmíněný," nebo něco v tom smyslu? V kombinaci s "cenovku do" je to dost krkolomné. Možná zkus vylepšit své vyjadřovací schopnosti, než začneš někoho nazývat hlupákem.
Avatar - Ozzman
17. 9. 2015 09:21
Re: CX-75
Jo... tak to jsem špatně pochopil, já myslel, že chceš supersport za půl míče >:D No, kdo by nechtěl žejo >:D
17. 9. 2015 09:07
Re: CX-75
No ono se nesmí přehlížet to "+" a pak by tu někdo nebyl za hlupáka, tedy při srovnání s F-type cca o půl míče víc, takže rozptyl 2,5-4 mil ( něco jako původní R8).