Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaguar přichází s jedinečnou nabídkou svezení

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Divize Jaguar Land Rover Special Operations uvádí nový zážitkový program, jehož účastníci nemusí být nutně majitelů vozů značek Jaguar nebo Land Rover.

Vedle výroby nových Jaguarů E-Type Lightweight se oddělení Jaguar Heritage, které je součásti divize Jaguar Land Rover Special Operations, pouští do programu pojmenovaného Driving Experience.

Ten je připraven uspokojit všechny příznivce značky Jaguar, kteří touží po svezení s jejími klasickými sportovními a závodními vozy. Jako bonus pak budou mít k dispozici i nejnovější modely.

Jaguar Heritage Driving Experience bude spuštěn v listopadu v testovacím zařízení Fen End nedaleko od sídla Jaguar Land Rover ve West Midlands. K dispozici bude několik verzí od hodinové projížďky až po celodenní akci.

První nabídce je program Jaguar Experience s cenou od 95 do 250 britských liber (zhruba 3300 až 8700 Kč), který nabízí svezení ve společnosti profesionálního jezdce v Jaguarech XK150 nebo Mark 2 případně E-Type první nebo třetí série. Pro srovnání je zde i možnost jízdy s klasickým E-Typem a nových F-Typem.

Milovníky padesátých let, v nichž Jaguary patřily ke špičce ve vytrvalostních závodech, bezpochyby uchvátí Le Mans Experience za 750 britských liber (okolo 26.000 Kč), během nějž je možné se svézt s Jaguary C-Type a D-Type nebo porovnat XK SS s F-Type R Coupé. Součástí této akce je mimochodem i oběd.

Celodenní akcí je Grace and Pace Experience za 2000 britských liber (přibližně 70.000 Kč) při níž lze okusit téměř cokoliv z poválečných sportovních a závodních Jaguarů až po aktuální XFR a F-Type R Coupé. Navíc je součástí tohoto programu možnost řídit některý z výtvorů divize Special Operations a nechybí ani oběd, k němuž je zákazník dopraven stylově v klasickém Jaguaru s řidičem.

První návštěvníci Jaguar Heritage Driving Experience se navíc mohou těšit na přehlídku pojmenovanou Perfect Ten a představující 10 nejlepších Jaguarů podle Iana Calluma, Lorda Marce a Briana Johnsona.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - Ja Prvni 123
18. 10. 2014 10:17
Re: J.
100%
A ani to nemusi byt nehorazne drahe...

Cervicek uz vrta - kdy ze to pojedu priste na Ostrovy?
;-)
Avatar - Norge
18. 10. 2014 09:23
J.
.. ako darek ci pre milovnikov znacky urcite skvely napad :yes: