Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jako sardinky. Podívejte se, jak se Huracány ukrývají před hurikánem

David Bureš
Diskuze (0)
Říká si Lamborghini Huracán, když však udeří hurikán, musí se samo ukrýt. Větrná smršť by totiž mohla u prodejce superposrtů nadělat pěknou paseku.

Když Lamborghini uvedlo na trh model Huracán, propagovalo ho videem, ve kterém nástupce Gallarda ujíždí před hurikánem. Když však máte obří dealerství plné drahých aut, není na rychlý úprk prostor a čas. Proto se huracány a další supersporty musely před nedávným hurikánem Matthew pečlivě ukrýt.

Jak taková ochrana superaut před větrnou smrští vypadá, ukazuje video natočené u amerického prodejce Lamborghini Palm Beach. Jeho pracovníci museli do garáží a showroomu ukrýt 38 lamborghini a 11 exkluzivních vozidel dalších značek, aby nepřišly k úhoně. Aut má totiž na skladě tolik, že se dovnitř jinak nevejdou a stojí venku. Velký floridský trh se superauty si zkrátka velké zásoby žádá...

Jelikož místa nebylo uvnitř tolik, znamenalo to, že se exotické sporťáky musely natěsnat k sobě jako sardinky. Tak blízko k sobě nejsou snad ani automobily zaparkované v ulicích Paříže. Přesto se zdá, že žádné auto nepřišlo během parkování k úhoně. A to je určitě výtečná práce, protože tak těsné parkování desítek vozů za mnoho milionů korun muselo stát hodně nervů a litry potu. Nebo byste si snad na takovou práci troufli?

David Bureš
Diskuze (0)