Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

I Ken Block potřebuje trénink. Takhle testoval šílený Hoonicorn V2 s výkonem 1 400 koní!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Ken Block je ztělesněným synonymem pro šílené dovádění za volantem. Dalším důkazem budiž video z příprav nového spotu s názvem Climbkhana, které spatří světlo světa co nevidět.

Video se připravuje ...

I když mu táhne na padesát, za volantem stále řádí jako střelený puberťák. A nutno říct, že mu to opravdu jde. Američan Ken Block proslavil své řidičské umění zejména v několikadílné sérii videí Gymkhana. V sedmém pokračování usedl do Hoonicornu – speciálně upraveného Mustangu s 6,7litrovým osmiválcem a výkonem 845 koní.

Blockovi se to ale pravděpodobně zdálo málo šílené, takže se společně s týmem rozhodl auto přepracovat a později světu představili Hoonicorn V2, který je vyladěný na neskutečných 1.400 koní. „Bez přehánění mohu říct, že tohle je ten nejšílenější vůz, jaký jsem kdy řídil,“ uvedl Block krátce po první projížďce.

Nový spot Climbkhana bude do světa vpuštěn během několika příštích hodin, ještě předtím se však Ken Block na oficiálním Facebooku pochlubil poměrně obsáhlým videem z testovacích jízd a příprav. Stačí pár sekund a bude vám jasné, proč že je tohle auto tak výjimečné.

Schopnosti Kena Blocka si můžete připomenout ve videu Terrakhana, o kterém jsme vás informovali závěrem prázdnin. V tomto případě usedl Block do svého Fordu Fiesta RX43 a v Hanksville v Utahu předvedl spoustu kousků, nad kterými zůstává rozum stát.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (0)