Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Klub sportovních aut v Brně 2012: Velká fotogalerie

Diskuze (19)
Letošní sraz na Masarykově okruhu byl již pátý v historii Klubu sportovních aut.

Po celý uplynulý víkend patřil brněnský Masarykův okruh sportovním a luxusním autům: konal se zde dvoudenní veřejný sraz Klubu sportovních aut (KSA). Široká veřejnost měla možnost i na živo prohlédnout na 300 aut – na parkovišti a v boxech, i v akci na dráze.

Meteorologické předpovědi strašily deštěm a nízkými teplotami, návštěvníci (mezi nimi i 10 výherců naší SMS soutěže) se ale odradit nenechali. A počasí nakonec přálo, hustý déšť zahalil Brno až pozdě v neděli večer. Co kromě hezkého počasí čekalo na ty, kdo během dvou dnů dorazili na Masarykův okruh?

Hlavním tahákem měl být souboj supersportů. Koengisegg Agera nakonec nedorazil, a tak ze souboje s Bugatti Veyron sešlo. Místo toho se ale v sobotu o polední přestávce vedle Veyronu postavil neméně zajímavý soupeř: Porsche Carrera GT. A nechyběl ani superrychlý Gumpert Apollo.

Vedle těchto lahůdek ale nebyla nouze ani o další auta. K pravidelným účastníkům akcí KSA jsou majitelé nejrůznějších variant Porsche 911 (včetně vrcholné verze GT3), Nissanů GT-R či BMW M3. Zkrátka ale nepřišli ani příznivci dnes již klasických sportovních aut – na parkovišti i na trati byly k vidění Honda NSX, Jaguar XJ-S nebo Ferrari Testarossa. A objevila se i replika Lamborghini Countach…

A jak akci hodnotí sám Nikolaos Seizis, zakladatel a majitel Klubu sportovních aut? „Myslím, že za všechny členy klubu sportovních aut mohu říct, že to byla opravdu povedená akce, a že si ji všichni náramně užili.“

Diskuze (19)
9. 5. 2012 08:03
Re: Galerie
Mysli zrejme HDR... a ma pravdu, fotky su fakt zle a to sa mi HDR vseobecne paci
Avatar - Enthusiastic.driver
8. 5. 2012 22:26
Re: časy
pořád jsou "ti snobové" lepší než ty, protože ze způsobu jakým píšeš je jasné, že ty sám jsi na okruh nikdy ani nepáchnul... :no:

řekl bych - typicky české...
8. 5. 2012 22:15
Re: časy
myslíš špatně :no: Mičánkova závodní RSR je někde 2:05
...třicet členů KSA překonává nejrychlejší kvalifikační kola WTCC >:D
8. 5. 2012 21:01
Re: Galerie
aky ART style mas na mysli?
8. 5. 2012 16:17
Re: časy
Neblbni, kdybys tam byl s vlastnim podobnym autem, tak by ses taky nehonil za cas <2min :-) Nejspis bys chtel, ale po 1,2 kolech by jsi zjistil, ze mas v * gumy, brzdy, pokud ne nejaky ten plech ;-) Nehlede na to, ze to zadny smrtelnik bez treniknku nejspise neda. Je neco jineho se projet s vlastnim autem, hlavne pohonit ego anebo vlitnout na trat s F1 v ramci nejakeho proma. A uz vubec neber zavody. Na Ferrari days cca 4r zpet mel mlady Charouz zapujcenou F1, s kterou jezdil Schumi, odjel ani ne jedno kolo (boxy-boxy) a jen to simral.