Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lada Granta přijíždí v omlazeném balení. Ruský sedan dostal líbivější vzhled

Stanislav Kolman
Diskuze (18)
U nás se hojně hovoří hlavně o Ladě Vesta, ale pozornost si nyní zaslouží i jiný sedan značky. Lada Granta totiž přijíždí v novém.

Sama automobilka prezentuje omlazený sedan Granta jako vůz, který dnešním zákazníkům nabídne atraktivní design a spolehlivost. Zároveň uvádí, že automobily dnes nejsou jen dopravním prostředkem, ale místem, kde trávíme velkou část svého života a chceme se cítit pohodlně a chráněni.

Odvětví prodeje a marketingu informuje, že právě Granta je na domácím trhu jedním z hlavních tahounů a nejinak tomu má být i po omlazovací proceduře. I nadále prý mají kupující čekat auto, které si dává záležet na designu, spolehlivosti a příznivé ceně.

Granta reaguje na současnou vzhledovou filosofii značky. Dostala přepracovanou příď do tvaru písmene X a světlomety s tmavě lesklým vnitřkem, které doprovází chromované ozdoby ve tvaru bumerangu. Značku samotnou pak reprezentuje zvětšené logo Lada na masce.

Punc modernosti autu dávají blinkry integrované do vnějších zpětných zrcátek a konečně inovovaná kola se zcela novým a originálním vzhledem.

Přepracování se dočkala i záď, které dominují obrovské svítilny a nápis Lada, obdobně jako je tomu i u výše zmiňované Vesty. Celkově je prostor kolem víka zavazadelníku více tvarovaný, aby působil efektněji. Jiných proporcí se ostatně dočkal i nárazník.

Více informací o inovovaném sedanu zatím Rusové neposkytli, neznáme tedy ani podrobnosti o pohonných jednotkách. Počkat si budeme muset na srpnový autosalon v Moskvě, kde se Granta na stánku Lady ukáže v plné parádě.

Stanislav Kolman
Diskuze (18)
Avatar - Barrichello
20. 7. 2018 10:58
Re: Nic moc
uvidíme
Avatar - Barrichello
20. 7. 2018 10:58
Re: Předek dobrý, zadek ne
individuálně nebo přes Polsko se dá přihlásit všechno....No problem
Avatar - KubikCv
19. 7. 2018 18:25
Re: Předek dobrý, zadek ne
kéž by šla v ČR přihlásit Kalina sport :-)
Avatar - KubikCv
19. 7. 2018 18:25
Re: Nic moc
kéž by nová Niva byla podobně udělaná jako nový Géčko :-) Ale tipuju i zásadní změnu designu krom techniky
Avatar - Barrichello
19. 7. 2018 09:21
Re: Nic moc
přijdou ještě nový modely - nová Niva a další menší crossover