Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když poklop kanalizace zafunguje jako katapult

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Neuvěřitelný incident britského SUV s poklopem kanalizace se podařilo natočit ze dvou různých úhlů v ruském Soči.

Řidič Land Roveru Freelander projíždějícího jednou z ulic v ruském městě Soči se dostal do naprosto nezáviděníhodné situace, které nemohl prakticky nijak zabránit.

V okamžiku, kdy projížděl nad jedním z otvorů pro přístup do kanalizace, se jeho vůz ocitl ve vzduchu a po dopadu zpátky na zem válí sudy.

Při detailnějším pohledu na začátek druhého videa, pocházejícího z bezpečnostní kamery je vidět, že otvor kanalizace nemá standardní poklop, ale je překryt jakousi kovovou mříží. Právě ta se stala příčinou nedobrovolné akrobacie Freelanderu.

Řidič se z vozu ležícího na boku dostal za pomoci několika kolemjdoucích a od z místa nehody mohl naštěstí odejít po svých.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Avatar - Hadraplan
29. 4. 2012 11:07
Re: Blb
Takže vyšší jak to tvoje >:D
Avatar - Hadraplan
29. 4. 2012 11:06
Re: Blb
Tady je více chytrých lidí....nebo spíše labilních jedinců, kterým byla omylem zapůjčena klavesnice...viz milanSUV

Mě nedělá problémy přejet kanál. Ale určitě nebudu přejiždět kanál bez poklopu, přes který je položená silnější mříž ;-\
29. 4. 2012 10:02
Re: Blb
ty máš stejný IQ jako ten kanál!
29. 4. 2012 09:36
Re: Blb
Tady je zase nekdo chytrej. :no: Ty jsi ve meste nikdy neprejel kanal? Je jich tam tolik, ze je nemozny vyhnout se vsem.
Avatar - Hadraplan
29. 4. 2012 01:41
Blb
Řidič si za to může sám. Kdyby čuměl na cestu a ne kdeco létá.....Normální řidič, který uvidí mříž přes otevřený kanál, tak se tomu vyhne. :no: :no: