Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lazareth láká na premiéru létající motorky se čtyřmi proudovými motory

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Francouzská společnost Lazareth Auto-Moto má na svém kontě řadu velmi odvážných automobilů, čtyřkolek i motocyklů, ale její nejnovější kreace je má všechny překonat díky své schopnosti létat.

Ludovico Lazareth se svou společnosti Lazareth Auto-Moto v nepravidelných intervalech šokuje svět svými kreacemi, z nichž lze zmínit například Twingo V8 Trophy či extrémní silniční čtyřkolky Wazuma Bio V12 nebo V8F s dvanáctiválcovými a osmiválcovými motory.

Lazareth Auto-Moto se věnuje i motocyklů a má na svém kontě například BMW R 1200 R Scrambler nebo svou vlastní konstrukci LM 847 z roku 2016, připomínající čtveřicí kol a použitím automobilového motoru Dodge Tomahawk z roku 2003.

Právě na posledně jmenované dílo značky Lazareth má podle dostupných informací navazovat její novinka s označením LMV 496, která rovněž představuje čtyřkolový motocykl s vidlicovým automobilovým motorem, ale schopný navíc i létat.

Lazareth LMV 496 je prozatím zahalen rouškou tajemství, kterou prostřednictvím krátkého videa lehce nadzvedl samotný výrobce. Díky tomu můžeme žasnout nad jeho odvahou stvořit v dnešní době plné elektřinou poháněných dronů stroj, který je svou konfigurací pro let do jisté míry připomíná, ale je přitom osazen čtveřicí proudových motorů.

Lazareth Auto-Moto prozatím nezmiňuje bližší informace ohledně techniky a jízdních i letových výkonu LMV 496, ale uvádí, že jeho kompletní odhalení se odehraje 31. ledna roku 2019.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)