Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mazda: všechna auta z lodi Cougar Ace budou sešrotována

Ondřej Láník
Diskuze (46)
Japonská automobilka tak chce předejít poškození dobrého jména.

Mazda Motor Corporation včera oznámila, že ani jeden ze 4703 automobilů, které byly přepravovány lodí Cougar Ace, se nedostane k zákazníkům. Cougar Ace se v červenci po nehodě převrátila a asi měsíc setrvávala v 60° náklonu i se svým nákladem. V září Mazda slibovala, že vozy nebudou prodávány v žádném případě jako nové, ale po testech, které zajišťovala severoamerická a japonská výzkumná střediska Mazdy, se jako jediné vhodné řešení ukázalo sešrotování celé zásilky.

Ondřej Láník
Diskuze (46)
18. 12. 2006 07:30
Re: Subvence na zemedelskou vyrobu
Ty jses blbej jako stoudev ty dialektickej materialisto.
Avatar - 300-Hurst
17. 12. 2006 14:28
Re: Subvence na zemedelskou vyrobu
Naprosty souhlas. Tim ze vyspele zeme (Evropa+USA) produkuji dotovane potraviny nedavaji sanci rozvojovim zemim vybudovat fungujici zemedelstvi. Jestli chceme pomoc Africe tak tam nebudeme nic vozit ale naopak budem nakupovat jejich vyrobky. Lide se pak uplatni tam, kde se narodily a nebodou nuceni utikat za praci do Evropy. A uvedome si ze rozvojove zeme se muzou hospodarsky chytit prave v zemedelstvi .... (automobilovy, letecky ci IT prumysl to asi nebude)
Avatar - skejpa
16. 12. 2006 22:08
proc narazet na mazdu...
proc narazet na mazdu. dyk je to i u nas. palej se novy boty, obleceni misto aby se to rozdalo...
16. 12. 2006 20:14
Re: CO TI BRÁNÍ?
:-) Krásně jsi napsal. A cením i slovní fórky... :-) :yes: Zimní věci mě dostaly >:D
16. 12. 2006 19:10
CO TI BRÁNÍ?
Nekritizuj Mazdu, ukaž mlčky Mazdě, jak to cítíš ty. Pokud už můžeš na brigádu, bež házet na hlavní nádraží balíky s poštou a z toho, co utržíš, pošli půlku do Afriky. To samé můžeš dělat každý měsíc, pokud již chodíš do práce a bereš mzdu. A před tím, než začneš psát humanistické bláboly na auto.cz, přečti si alespoň článek... ta auta byla podrobena zkoumání o použitelnosti... chápu, že osobně bys uvítal, kdyby to tu prodávali s devadesáti procentní slevou, dokonce by sis kvůli tomu pořídil i ploutve... leč, Mazdu naštěstí řídí jiní.