Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

McLaren 570GT MSO Black Collection: Luxusní, rychlý i praktický elegán v černé

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Divize McLaren Special Operations stojí za novou limitovanou edicí modelu 570GT, kterou vedle všudypřítomné černé barvy charakterizuje i její bohatá standardní výbava.

McLaren 570GT se představil začátkem roku 2016 a v rámci rodiny modelů Sports Series má představovat jejího nejkomfortnějšího a nejpraktičtějšího zástupce, který je vhodným společníkem pro každodenní provoz.

Divize McLaren Special Operations se rozhodla přednosti modelu 570GT vyzdvihnout prostřednictvím provedení MSO Black Collection, které bude spojovat finální podoba exteriéru i interiéru a rovněž rozsáhlá standardní výbava.

McLaren 570GT MSO Black Collection se pyšní kompletně černým exteriérem, na němž jediný výraznější barevný kontrast vytvářejí disky kol. Ve stejném stylu jako karoserie je vyveden i interiér, v němž vládne černá kůže, Alcantra a uhlíková vlákna, kontrastující pouze s několika prvky z leštěného kovu.

McLaren 570GT se již ve své standardní podobě může pochlubit panoramatickou střechou, úložným prostorem pod do strany výklopným zadním oknem, elektricky nastavitelnými a vyhřívanými sedadly s pamětí nebo parkovacími senzory vpředu a vzadu.

Provedení MSO Black Collection k tomu mimo jiné přidává systém zvýšení světlé výšky pro překonání zpomalovacích prahů a jiných podobných překážek, zadní parkovací kameru, audio systémem Bowers & Wilkins s 12 reproduktory a rovněž titanový výfukový systém s jadrnějším zvukovým projevem a o 5 kg nižší hmotností než u standardního výfukového systému.

McLaren 570GT MSO Black Collection vznikne v sérii sto vozů a jeho základní cena je stanovena na 179.950 britských liber (zhruba 5.200.000 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Hammunasakra
16. 3. 2018 19:24
Hodně pěkný
V textu mohla bejt ale zmínka o výkonu = ne každej ví že těch 570 znamená.. ;-)