Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz C kombi: Zdařilá vize možné podoby

Jan Mička
Diskuze (39)
Na internet unikla fotografie možné podoby Mercedes-Benzu C s karoserií kombi. Jedná se o reálnou vizi?

Fotografii zveřejnil italský magazín Quattroruote.it. Vůz je od přední části až po sloupek B zcela totožný s nedávno představeným sedanem, vzhledem k plánovanému termínu odhalení kombi se však o pravosti fotografie dá pochybovat. Dle všeho by se měl vůz představit až na ženevském autosalonu 2015, současné zveřejnění snímku je tedy velmi předčasné.

Fotografii lze zpochybnit hned po posouzení vzhledu samotné zádi. Spodní část nárazníku je totiž prakticky převzata z kombi třídy E, úzká koncová světla navíc do celého konceptu moc nezapadají. Poslední indicií je trochu zvláštní umístění chromovaného označení modelu a motorizace. Dá se ale předpokládat, že se oficiální vůz nebude od toho na fotografii výrazněji lišit.

Jan Mička
Diskuze (39)
Avatar - Kolouš
13. 1. 2014 09:59
petrumr je KOMUNISTA
dlouho jsem si říkal, jak na Tebe a napadlo mne, že zkusim Tvojí vlastní zbraň.
Jsi prostě KOMUNISTA
>:D
Avatar - wakantanka
13. 1. 2014 09:33
Re: ok
Dobrá rada - daj sa liečiť. Alebo sa nauč čítať a skús porozumieť textu. Kto tu hovorí o nejakom profi aute? Písal som jasne a zrozumiteľne, že svoje MPV občas využívam aj na prácu a to je sakra rozdiel oproti profi autu. A proste do Grand Picasa naložím keď mi treba v kilogramoch veľký prd oproti tomu čo naložím do môjho Carnivala. Z toho tvojho zázraku sedadlá tiež nevyberieš aby si si zvýšil max. nosnosť, čo u môjho auta ide šmahom ruky a pridá mi to cca 150 kg nosnosti. Niekedy v tom aute vozím tovar každý deň, niekedy raz za mesiac a po zvyšok času v ňom vozím rodinu. To je princíp MPV - Multi Purpose Vehicle - vozidlo na všestranné využitie. Žiadne profi. Tak nemeľ nezmysly.
13. 1. 2014 09:12
Re: ok
Technicky vzato, sis tady dal sám sobě technické KO.
13. 1. 2014 09:11
Re: ok
Tak tohle je zlatoventilkové absolutno!!!

>:D >:D >:D
Avatar - Dinar
13. 1. 2014 07:29
Re: Podoba
"Nepochopil si" je špatně, správně je, nepochopil jsi, případně, nepochopil´s. To jen k tomu negramotovi z Moravy, čecháčku. ;-)