Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Možný vzhled Abarthu Roadster na základech Mazdy MX-5

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Grafik z Malajsie Theophilus Chin ukázal svou představu o to, jak by mohl vypadat roadster Abarthu postavený na základě Mazdy MX-5.

Alfa Romeo nakonec nebude vyrábět roadster spolu s Mazdou, to již víme, spolupráce Japonců s italským koncernem Fiat tím však nekončí. Mazda MX-5 tak poslouží jako základ pro roadster se znáčkem Abarth na kapotě, alespoň tak zní první, byť neoficiální informace. Zdroj stránek Automotive News se nechal slyšet, že „Abarth je značka, které by lehký, maloobjemový dvousedadlový roadster perfektně seděl“.

Na obrázku tak můžeme vidět vůz, který jednoznačně vychází z nejnovější Mazdy MX-5 ND, ale má na sobě prvky a znáčky Abarthu. Zda návrh vypadá dobře či ne, necháme na vás, rozhodně však kvitujeme snahu vyrábět takovýto vůz. Příznivce přeplňování pak navíc potěší, že pod kapotou Abarthu by se mohly objevit spíše vlastní přeplňované motory než atmosférické jednotky Mazdy.

Ondřej Chamilla
Diskuze (6)
Avatar - VL4D
6. 1. 2015 15:00
Design
Jedna věc jsou základy, druhá věc je přebrandovaná MX-5 na obrázku.
Avatar - romgator
6. 1. 2015 11:42
Re: Mě se líbí!
Trend Fiatu je jasný, vše bude tak nějak vypadat jako pětistovky. Také si přeji, aby Abarth tak nedopadl. Uvidíme.
Avatar - Emel
6. 1. 2015 08:58
Re: Mě se líbí!
Jasně že vypadá dobře... vždyť je to Mazda ;-)
Avatar - lukas06
5. 1. 2015 19:25
Re: Mě se líbí!
tak blbý snad nejsou! ;-\ třeba by to nevypadalo zas tak špatně, ale asi bych nevěděl, jestli se jim mám smát, nebo nad tím brečet... :-!
Avatar - lukas06
5. 1. 2015 17:44
Mě se líbí!
...a to hodně! :-) Doufám, že i reálné auto bude vypadat alespoň hodně podobně! Grafik byť nezávislí, si zaslouží potlesk, auto, které by hned mohlo do výroby! :-)