Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejdivnější podívaná na světě? Takhle driftuje tank!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
Zejména v zimních měsících je jízda „bokem“ oblíbenou kratochvílí nejenom mladších a dynamicky založených řidičů. Vidět tohle dělat tank se vám ale jenom tak nepoštěstí.

Když nasněží, dá se jezdit „dveřmi napřed“ prakticky s čímkoliv, a je úplně jedno, zda má váš vůz hnaná přední, zadní nebo všechna kola, nebo jestli mu chybí ruční brzda. Všechno je to pouze o šikovnosti řidiče, v každém případě se jedná o druh zábavy, který si čas od času rádi vyzkouší snad i striktně „předpisoví“ řidiči.

Jenže tato technika nemusí být vždycky vyhrazena pouze běžným autům. Jak dokládá přiložené video, vlastně k tomu nejsou potřeba ani kola. Takhle kupříkladu řádila parta amerických mariňáků s téměř šedesátitunovým tankem M1A1 Abrams v Norsku, nevypadá to ale ani moc rychle, ani dynamicky. Budeme-li upřímní, je to vlastně jedna z nejdivnějších podívaných na světě. Řidič si nicméně zaslouží palec nahoru, zřejmě to chtělo odvahu.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
12. 12. 2016 15:53
Bravo, US Army!
M1A1 Abrams je úžasný stroj (dosud nebyl zaznemenán žádný případ, že by nějaká protitanková zbraň zabila jeho posádku), a když se to sním opravdu umí, je to super podívaná! :-) :yes:
12. 12. 2016 15:51
Re: Copak na sněhu!
Tak jeden tank s utopeným motorem a druhý překulený "přes boudu". Ty ruští tankisté na nahrávce jsou fakt machři, jen tak dál! >:-[] >:-[] >:-[]
Avatar - Blue Sun
11. 12. 2016 09:54
Re: Už zase?
A má i velkou světlou výšku. Akorát se nedá po sklopení zadních sedaček vytvořit rovná plocha.
10. 12. 2016 21:05
Re: Už zase?
>:D :yes:
10. 12. 2016 20:43
Re: Už zase?
Co se čertíš, jezdí to i na naftu, tak to musí být zdravé ;-)