Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Operativní leasing podle Maserati: Ghibli Diesel za 28.000 Kč měsíčně

David Bureš
Diskuze (26)
Maserati aktuálně nabízí prostřednictvím operativního leasingu dvě verze sedanu Ghibli.

S nabídkami operativního leasingu pro soukromé osoby se v poslední době doslova roztrhl pytel. Ke značkám nabízejícím tuto možnost pořízení vozu se nyní připojuje také Maserati. Pomocí operativního leasingu je možné si nově pořídit model Ghibli.

Ghibli Diesel poháněné turbodieselem o výkonu 202 kW je možné pořídit od 28.000 korun měsíčně. Ghibli S Q4 s třílitrovým šestiválcem o výkonu 301 kW a pohonem všech kol pak díky operativnímu leasingu stojí 35.000 korun měsíčně.

Leasingová smlouva je nabízena ve standardním rozsahu 48 měsíců a nájezdu 80 tisíc kilometrů. Měsíční poplatek se pak může lišit podle nadstandardní výbavy daného vozu a dalších specifických přání zákazníka.

Maserati nabízí dvě verze leasingu. Součástí základní částky měsíčního poplatku je povinné a havarijní pojištění, silniční daň nebo poplatek za rádio. V rámci takzvané fullservisová variantě leasingu klient navíc dostane i dálniční známku, zimní či letní obutí, včetně uskladnění pneumatik, nebo mezinárodní tankovací kartu OMV. Do částky za tuto verzi leasingu jsou zahrnuty i servisní náklady.

Operativní leasing nabízí oficiální český dovozce vozů Maserati, společnost Scuderia Praha. Podle šéfa prodejů v této firmě Jana Hudečka je nabídka operativního leasingu Scuderie Praha velice výhodná. „Jako jediný oficiální zástupce automobilky Maserati v Česku jsme mohli vyjednat bezkonkurenční podmínky s renomovanými leasingovými společnostmi, jako je ALD Automotive nebo UniCredit Fleet Management,“ tvrdí Hudeček.

Nabídka operativního leasingu má ke značce Maserati přilákat další zákazníky. Na českém trhu se loni prodalo 47 vozů s trojzubcem na přídi, o 37 aut více než v roce 2013. Největší podíl na prodejích mělo Ghibli s 31 registracemi.

David Bureš
Diskuze (26)
Avatar - Balkan
7. 4. 2015 11:38
Re: 28.ooo měsíčně za nájezd do 20.ooo ročně
ja jazdim nejakých 10tis. mesacne,ale ano, je to obmedzujuce ak mas potrebu jazdit viac
Avatar - Balkan
7. 4. 2015 11:33
Re: :-))
lahsie sa predava diesel dalej. Ale je pravda ze na operativny leasing to nebude tvoje tak sa nestaras :-)
30. 1. 2015 18:31
...
Ono na tom není nic zvláštního. Maserati Ghibli diesel s nejatýma 80 tkm se pořád docela slušně prodá. Kdyby tam měli limit 50 tkm na rok, bylo by to za 4 roky 200 tisíc a to už by nikdo nekoupil...
Takže se jim to každopádně vyplatí.
30. 1. 2015 18:29
Re: Usmevne
No ale vyrábí ho VM Motori, tvůrce skvostů jako 2,8 CRD, který by dokázal rozklepat i Hummer. No, to co jsem chtěl říct je, že nejlepší z italského automobilového průmyslu si představuju jako Ferrari, Lamborgini, nebo Maserati, to opravdické:)
Btw. ten motor na trhu není moc dlouho a jsem zvědavý, co se o něm bude psát za pár let.
30. 1. 2015 18:27
Re: Bohužel
V Mistellbachu je Maserati? No to mně po....drž.
Jednou jsme jeli s kolegou po Německu, vyjeli jsme někde v nějaké totální prd.deli, ale byl tam McDonald a vedle něho autosalón Ferrari. Ta díra mohla mít tak pět tisíc obyvatel:)