Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Otevírá se Blanka. Vytunelujte Auto.cz v soutěži o patnáct tisíc!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (135)
Jedna z nejdůležitějších a zároveň nejkontroverznějších dopravních staveb v Česku začíná konečně sloužit. Buďte u toho s námi i vy!

Sobota, devatenáctého září 2015. Datum, kdy se poprvé projedeme tunelem Blanka. Z celé akce samozřejmě připravujeme reportáž, podíváme se i na reálný dopad na pražský provoz. Připojit se můžete i vy! Zašlete nám fotografie související s Blankou, ta nejzajímavější vyhraje 15.000 Kč! Budeme rádi také za vaše zkušenosti, které můžete uvádět v diskuzích (první článek chystáme už na sobotu).

Soutěžní fotografie pak zasílejte na adresu soutez@auto.cz, startujeme v neděli 20.9 a končíme v pátek 2.10. Pravidla soutěže naleznete níže.

Pravidla soutěže Vytuneluj Auto.cz

Soutěž s webovým portálem Auto.cz dále jen „soutěž“, probíhá v období od 20. 9. do 2. 10. 2015 na webu www.auto.cz. Soutěží se s fotografiemi na téma „nejvtipnější či nejoriginálnější fotka z tunelu Blanka“ v souladu s pravidly soutěže. Soutěžit mohou osoby starší 18ti let.

Organizátorem a provozovatelem soutěže je společnost CZECH NEWS CENTER a.s., IČ 02346826, se sídlem Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 (dále jen „Provozovatel“).

Účastníkem soutěže se stává každý, kdo zašle v souladu s těmito pravidly fotografii na zadané téma, tj. fotografie z nově otevřeného tunelového komplexu Blanka. Soutěže se mohou zúčastnit občané České republiky nebo cizí státní příslušníci trvale či dlouhodobě žijící na území České republiky starší 18 let. Ze soutěže jsou vyloučeni zaměstnanci Provozovatele a jejich rodinní příslušníci.

Účastník soutěže zasláním fotografie do soutěže potvrzuje, že

a) je autorem přihlášené fotografie, a že tato fotografie je původní

b) disponuje veškerými právy k této fotografii

c) má vypořádána veškerá práva s osobami, které jsou na fotografii zobrazeny, včetně svolení poskytnout takové fotografie do soutěže a zveřejnit ji podle těchto pravidel

d) užitím fotografie Provozovatelem dle těchto pravidel nebudou nijak porušena ani ohrožena práva třetích osob a zavazuje se Provozovatele odškodnit z případných nároků těchto osob vznesených proti Provozovateli

Účastník soutěže může poslat jen jednu fotografii do soutěže. Fotografie musí být ve formátu jpeg, jpg zaslaná registračním emailem a nesmí přesáhnout 5 MB.

Zasláním fotografie na soutez@auto.cz souhlasí účastník soutěže s pravidly soutěže. Spolu s fotografií je účastník soutěže povinen zaslat své kontaktní údaje, tj. jméno a příjmení, adresa, telefonní kontakt. Účastník soutěže potvrzuje, že veškeré takto poskytnuté údaje jsou pravdivé.

Přihlášením do soutěže dávají účastníci soutěže souhlas se zpracováním a uchováním svých osobních údajů na dobu neurčitou, a to k zajištění účasti v soutěži a rovněž k marketingovým aktivitám Provozovatele, a to zejména ke zveřejnění jména, bydliště a fotografií účastníků soutěže v tištěných a internetových mediích Provozovatele a pro zajištění účasti v soutěži. Tyto osobní údaje jsou poskytovány dobrovolně a účastník soutěže je oprávněn tento souhlas kdykoli písemně odvolat. Účastník soutěže má právo na přístup ke svým osobním údajům. Neúplně označené výtvory a přihlášky nebudou do soutěže přijaty.

Účastník soutěže uděluje přihlášením fotografie do soutěže Provozovateli časově neomezenou bezúplatnou nevýhradní licenci k užití zaslané fotografie bez územního omezení, a to zejména, nikoliv však výhradně formou uveřejnění v tištěných, internetových a mobilních mediích Provozovatele, otištěním na tiskových a propagačních materiálech Provozovatele, eventuelně také užitím ve formě audiovizuálního díla a softwarových aplikací.

Provozovatel je oprávněn ze soutěže vyřadit fotografie, které

a) neodpovídají zadanému tématu soutěže (např. fotografie není pořízena v tunelu Blanka)

b) obsahují prvky násilí či jsou v rozporu s bezpečností silničního provozu, platnými dopravními či jinými právními předpisy či dobrými mravy

c) by mohly poškodit dobré jméno Provozovatele nebo dobré jméno tištěných a internetových médií vydávaných Provozovatelem

d) u které byl zjištěn podvod při hlasování či nedodržení jiných podmínek soutěže.

O tom, zda přihlášená fotografie vyhovuje podmínkám soutěže, rozhoduje Provozovatel.

Harmonogram, systém soutěže a výběr výherců

Přihlašování: 20. 9. 2015 od 00:00 hod. do 27. 9. 2015 23:59 hod.

Hlasování odborné poroty: 2. 10. 2015

Soutěžící se stává účastníkem soutěže zasláním soutěžní fotografie spolu se shora uvedenými kontaktními údaji na email soutez@auto.cz, a to v termínu uvedeném v harmonogramu soutěže.

Pro stanovení doby doručení přihlášky s fotografií je rozhodující datum doručení emailu obsahující soutěžní fotografii Provozovateli soutěže. Provozovatel neodpovídá za nedoručení přihlášky, resp. soutěžní fotografie. Do soutěže budou zařazeny všechny přihlášky obsahující předepsané náležitosti (včetně fotografie), které došly nejpozději do uzávěrky soutěže.

Redakce vybere ze všech zaslaných emailů 1 vítěznou fotografii, kterou odmění, a to na základě kritérií kreativita a originalita fotografie.

Ceny

1x 15 000 Kč

Kontaktování výherců, převzetí výhry, závěrečná ustanovení

Výherce bude zveřejněn po ukončení soutěže do 6. 10. 2015 a to nejpozději do 18.00 na stránkách www.auto.cz.

Výherce je povinen sdělit písemně Provozovateli soutěže nejpozději do 31. 10. 2015 číslo svého účtu, na který mu má být výhra zaslána. Výhra bude zaslána výherci nejpozději do 10. 11. 2015. V případě, že výherce nesdělí písemně Provozovateli číslo svého účtu do 31. 10. 2015 či do náhradního termínu do 30. 11. 2015, zaniká mu nárok na výhru a ta tak propadá Provozovateli.

Výhry v soutěži nejsou soudně vymahatelné. Soutěžící jsou si vědomi a souhlasí s tím, že veškeré vztahy či případné spory související s účastí v soutěži se řídí českým právem a budou rozhodovány u obecných soudů České republiky.

Provozovatel si vyhrazuje právo vyřadit ze soutěže účastníky, kteří poruší tato pravidla, a posoudit jednotlivé sporné situace vzniklé v průběhu soutěže. Pokud provozovatel soutěže zjistí, že došlo k porušení pravidel soutěže a soutěžící či nominovaný převzal výhru neoprávněně, je takový soutěžící či nominovaný, povinen tuto výhru vrátit.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (135)
Avatar - Hammunasakra
22. 9. 2015 23:39
Re: technická:
Jasně Dana :-)

Ne že by Praha měla problém ale to je taky všechno. Nevim jestli si někde současnej politik a v jaký úrovni ale současná garda bude spíš dál plánovat prodělečný rozpočty a starejch mínusů je za pár desítek miliard. Nic děsivýho ale na oslavu to taky neni
Avatar - Hammunasakra
22. 9. 2015 23:36
Re: technická:
Já taky nemluvim o politickym rozhodnutí ale řekněme o loupežný realizaci ;-)

Nevim jak si vymyslel že Blanka řeší obojí. Tos mě docela dostal! :yes: >:D

Potřetí nebo pokolikátý. Rozkradený peníze mi vaděj, pro příští staletí blbý trasy okruhů víc
Avatar - Pekelná Micinka
22. 9. 2015 22:48
Re: Ad dálnice
Ještě že ji nepostavil, z dnešního pohledu by toho moc nepřinášela, nebo by to bylo 700 km dálnice navíc k údržbě. Nějakou dopravu by to akomodovalo, to jo, ale jako trasa Plzen - Příbram - Jihlava - Zlín - Košice. Jako WTF?
Avatar - Pekelná Micinka
22. 9. 2015 22:44
Re: Ad dálnice
Ale tady nejde o Prahu. Prostě jedna lajna plus mínus středem republiky míjející větší sídla je přece nesmysl i pro laika. O tom, že komunisti to protáhli středem Prahy a že to je blbost, o tom spor není. S okruhem se počítalo už v roce 38 - [odkaz]
A nakonec by si ho potřeboval i pro Prahu samotnou a navíc by stejně vznikly kapacitní komunikace propojující např. Praha, Ml.Boleslav, Liberec. Tím by ti doprava přijela na sever města, a co potom? Co ti co by chtěli třeba někam do Budějovic? V severojižním směru by ta dálnice byla k ničemu a stejně by vzniklo hodně jiných komunikací. Tohle vznikalo v době, kdy doprava autem byla trochu více exotickou záležitostí, taky jsme byli o "ukrajinu" delší, z poválečného hlediska je páteřní dálnice blbost. Ideální je hustá sít kapacitních komunikací, spojujících co nejpříměji nejvyužívanější směry.
22. 9. 2015 22:37
Re: technická:
Hele jenom detail - pleteš si Danu s Hanou ;-) Ale rozumíme si.

A jak píšu výše - v pěnezích Praha problém nemá.

čau :yes: