Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Po Americe jezdí obří hlava Jeremyho Clarksona

Michal Fokt
Diskuze (5)
Američtí řidiči vyfotili kamion, vezoucí obří hlavu moderátora pořadu Grand Tour. Co se asi chystá?

Reklamní kampaně mohou mít různé podoby a ta, kterou zvolil pořad Grand Tour na amazonu, už mi malinko zavání budováním kultu osobnosti, ale možná to bude jen tím, že jsem nikdy nepatřil k fanatickým obdivovatelům toho, jak trio Top Gearu přistupovalo k autům. Ale k věci:

Řada řidičů vyfotila v americkém státě Washington kamion, vezoucí skutečně neobvyklý náklad - obří hlavu Jeremyho Clarksona. Vzhledem k tomu, že není úplně pravděpodobné, že mířila na něčí zahradu coby ozdoba, jedná se buď o (ne)nápadnou reklamu na pořad Grand Tour nebo jde přímo o součást šou a byla převážena na místo natáčení, popřípadě z něj.

Je také tím pádem otázkou, copak je asi v dalších bednách, naložených na dotyčném kamionu. Že by další části strašidelné Clarksonovy skulptury? Tajemství automobilového Golema bude možná prozrazeno v některém z nadcházejících dílů amazonského pořadu. Každopádně se na twitteru Grand Tour objevila fotka, naznačující, že kamennou podobu bude mít celá "svatá trojice".

Michal Fokt
Diskuze (5)
7. 12. 2016 11:46
Třeba
Třeba budou testovat pickupy a tohle je dárek od Hammonda >:D
Avatar - removed
7. 12. 2016 11:12
Re: Sádrový trpaslík říká,
:yes:
7. 12. 2016 10:44
Re: Sádrový trpaslík říká,
:yes: Komentář lepší článku. Ale co se divím... :-|
7. 12. 2016 10:44
V prvním okamžiku
jsem si myslel, že je to obří hlava našeho pana prezidenta a opět nějaká taškařice na jeho účet. :-)
Avatar - Dinar
7. 12. 2016 10:31
Sádrový trpaslík říká,
"...ale možná to bude jen tím, že jsem nikdy nepatřil k fanatickým obdivovatelům toho, jak trio Top Gearu přistupovalo k autům."

Tedy, já jsem z extria TG vždy cítil zaujetí a lásku k autům (napříč značkami), motorismu, svobodě a humoru. Pokud to srovnám s některými "autožurnalisty" píšícími v žoldu sponzoringu případně v zajetí osobních preferencí, pak mi z toho ten Clarkson vychází o x řádů lépe. Myslím proto, že podobné machrování místního novinářského trpaslíka je docela legrační. ;-)

P.S. S ohledem na x serií TG lze celkem snadno předpokládat, že gigantické busty protagonistů GT neznamenají "budování kultu osobnosti", ale jen to, že budou použity k vyvedení nějaké té taškařice.