Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Exclusive předvádí své umění na Caymanu S

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Výsledkem práce divize Exclusive může být skutečně extravagantní nebo naopak velmi decentní Porsche. To ostatně dokazuje i tento exemplář modelu Cayman S.

Téměř třicet let plní Porsche Exclusive všechna přání svých klientů, která jsou technicky a kvalitativně realizovatelná.

Pro interiéry vozů Porsche jsou k dispozici ty nejkvalitnější materiály od pravé kůže a obložení dřevem pro zdůraznění luxusu až po karbon, ušlechtilou ocel a leštěný hliník pro podtržení sportovního stylu upraveného vozu. Vedle individuálních změn interiéru jsou k dispozici i nejrozmanitější vylepšení exteriéru a techniky.

K nejnovějším výsledkům práce expertů z divize Exclusive patří vedle série deseti Porsche 911Targa 4S Exclusive Mayfair Edition i poměrně nenápadná úprava kupé Cayman S.

Tento konkrétní exemplář se pyšní elegantním bílým odstínem laku karoserie v kombinaci s černými detaily, jako jsou rámečky hlavních světlometů a vstupy vzduchu na přídi i bocích. Pozornost přitahují i 20-palcová kola s dvoubarevnou povrchovou úpravou.

Interiérem se může pochlubit kompletním čalouněním kůží hnědé barvy, kterou doplňují prvky obložení palubní desky, středového tunelu a dveří v bílé barvě. K nepřehlédnutelným detailům patří logo značky Porsche na opěrce mezi sedadly.

K technice upraveného Caymanu S nebyly zveřejněny žádné bližší informace, ale s největší pravděpodobností se standardní výkon 239 kW (325 k) poskytovaný 3,4-litrovým šestiválcem nezměnil.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)