Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Inter Auto CZ hlásí změny ve vedení

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Porsche Inter Auto CZ hlásí změny na manažerských a ředitelských pozicích. Dochází tak ke vzniku největšího sdružení, které se týká provozoven Praha-Smíchov, Praha-Prosek a Hradec Králové.

Dosavadní ředitel Porsche Praha-Smíchov David Liška (42), přijímá novou výzvu a k 1. 2. 2014 přestupuje v rámci Porsche Holding Salzburg na pozici jednatele importéra pro značky Volkswagen, Audi, a Seat na Ukrajině (Porsche Ukrajina). Na centrálu společnosti nastoupil v dubnu 2007 a v říjnu 2008 převzal vedení provozovny Praha-Smíchov. Předtím byl na vedoucích funkcích ve společnosti Import Volkswagen Group.

Sdružení zahrnuje provozovny Praha-Prosek, Praha-Smíchov a Hradec Králové. Funkci ředitele této koalice přijme od 1. 2. 2014 pan Michael Antosch (44). Nově převezme i vedení jediného zastoupení Bentley Praha v ČR a celé provozovny Praha-Smíchov, kde bude mít také stálé působiště. Antosch se ke stejnému datu stane také zástupcem generálního ředitele a jednatele společnosti Porsche Inter Auto CZ.

Antosch bude i nadále ředitelem provozovny Praha-Prosek, která se za jeho vedení stala nejúspěšnější v síti PIA CZ. Dohlížet bude dále také na vedení provozovny v Hradci Králové, jež úspěšně vede k vzestupnému trendu již od března 2013.

Vedoucím provozovny Praha-Prosek bude od 1. 2. 2014 oficiálně pověřen Matyáš Lacina (45), který bude přímo odpovědný řediteli sdružení Antoschovi. Lacina je již více jak 20 let aktivní na různých manažerských pozicích pro koncernové značky. V dubnu 2012 převzal pozici vedoucího provozovny Hradec Králové.

S účinností od 1. 2. 2014 nahradí Lacinu jako vedoucího provozovny Hradec Králové Filip Klvaňa (36). I on se bude zodpovídat přímo řediteli sdružení Antoschovi. Klvaňa působí v PIA CZ od července 2013 na centrále jako asistent generálního ředitele a jednatele. Předtím pracoval v různých společnostech v automobilové oblasti na vedoucích pozicích.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)