Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prague Harley Days bude hostit exkluzivního hosta! Pravnučku zakladatele značky

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
První zářijový a zároveň poslední prázdninový víkend prožije Praha ve znamení strojů značky Harley-Davidson a to díky akci Prague Harley-Days, které se zúčastní i exkluzivní host v podobě pravnučky zakladatele značky.

Naposledy zavítala Karen Davidson do Prahy v roce 2015, u příležitosti konání Prague Harley Days, a jak se už tenkrát nechala slyšet, rozhodně se nejednalo o její poslední návštěvu. Její slova se nyní naplnila, a tak do naší metropole opět míří, aby si užila další ročník tohoto motocyklového svátku, navíc poslední ročník před konáním oslav 115. výročí založení Harley-Davidson, jejichž hlavním dějištěm se stane rovněž Praha.

Karen Davidson stráví na Prague Harley Days oba dva dny, tedy 1. i 2. září. V pátek by měla oficiálně zahájit večerní program a v sobotu si užije spanilou jízdu, v jejímž čele pojede.

„Už teď se těším, jak na Prague Harley Days, tak na Prahu, která je pro mě jedno z nejkrásnějších míst na světě. V roce 2015 jsem si svoji návštěvu maximálně užila, měla jsem možnost zažít Prague Harley Days, spanilou jízdu historickým centrem tohoto krásného města, setkání s tolika úžasnými lidmi, navíc v tak okouzlujícím městě. Už teď se nemůžu dočkat a věřím, že letošní ročník Prague Harley Days si opět užiji, stejně jako v roce 2015, a už nyní je mi jasné, že v Praze rozhodně nejsem naposledy,“ říká nadšeně Karen Davidson.

Návštěvníci Prague Harley Days i účastníci spanilé jízdy budou tak mít unikátní šanci zažít Karen Davidson již. 1. a 2. září přímo v jejím živlu, mezi stroji, které k jejímu životu neodmyslitelně patří. Karen se následně po skončení Prague Harley Days přesune na European Bike Week do rakouského Faaker See.

Připomeňme, že Karen Davidson (65) je pravnučkou zakladatele Arthura Davidsona a již 28 let aktivně působí v Harley-Davidson, kde má na starosti módní kolekce značky. Sama přiznává, že na motocykl usedla poprvé v devíti letech a od té jej nikdy neopustila.

Aktuálně žije Karen Davidson se svojí rodinou v Kalifornii v USA a je majitelkou několika motocyklů Harley-Davidson. V rámci své profese absolvuje nespočet pracovních letů ročně, a i přesto si v tak nabitém programu dokázala udělat prostor na Prague Harley Days a návštěvu Prahy.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - CHerokee
19. 8. 2017 17:22
Karen
Velmi pěkná rodinná tradice. :yes: