Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Přes 150 vozů Corvette se chystá o víkendu do Prahy

Ondřej Láník
Diskuze (2)
A. Charouz Motors, distributor vozidel Cadillac, Corvette & HUMMER je hlavním partnerem 7. mezinárodního srazu Corvette v Praze.

Každoroční sraz je organizován klubem Corvette Club Praha a uskuteční se již tuto sobotu 21.7. 2007 v Praze na Výstavišti Praha – Holešovice. Více než 150 majitelů vozidel Corvette dorazí do Prahy z celé Evropy. Tento sraz není jen skvělou příležitostí k setkání všech příznivců značky, ale také možností účastnit se spanilé jízdy historickým centrem Prahy za asistence Policie ČR.

Exkluzivní partner letošního setkání je společnost A. Charouz Motors, distributor vozidel Corvette. Během akce se mohou návštěvníci seznámit s historií tohoto legendárního vozu, na místě bude totiž k vidění všech šest generací. Na výstavišti v Holešovicích bude dále distributor poskytovat technické konzultace majitelům vozů a také nabízet širokou škálu originálního příslušenství.

Podrobné informace a přihlášky jsou na stránkách www.corvetteclub.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Avatar - Pekelná Micinka
18. 7. 2007 22:53
Hřmící výstaviště
Tak to se "zastavím". Snad bude slunečno a bude to podobně jako RP venku. Foťák beru sebou, na srazu Corvette jsem ještě nebyl a ačkoli mě současné generace neberou, tak snad bude i dost starých.