Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Racing21 na Rallye Hustopeče 2017: Nahoru a dolů

Vitek
Diskuze (0)
Letošní Rallye Hustopeče jsou zatím nejzajímavějším podnikem letošního velkého českého mistráku. Klokočka ŠKODA Czech National Team se po prvním dni bezpečně drží v top desítce.

Spojením se slovenským mistrovstvím republiky se hustopečská soutěž zařadila mezi perfektně obsazené podniky letošní české rallye sezony. A dle průběhu první etapy také rozhodně nejzajímavější.

V husté konkurenci jsme nezačali ideálně, když po první RZ posádka Štajf-Rajnoha odstartovala rallye mezi vinicemi na 12. příčce. Ve druhé vložce se ke všemu přidal defekt pramenící z trefeného protikatovacího betonu a ani třetí vložka první sekce neznamenala velký posun vpřed. Druhá sekce ale vyšla lépe zejména pneumatikovou loterií, kde jsme zatáhli za ten lepší konec. Vhodnou volbou obutí na předpovídaný déšť, který ve finále opravdu hodně zkropil jihomoravské silnice a zamíchal pořadím, jsme se nakonec dostali na 10. příčku absolutně a 8. místo v průběžném pořadí TrueCam MČR 2017 v rallye. A to není špatná výchozí pozice do sobotních bojů.

Video se připravuje ...

Autor: Libor Hlisnikovský

Vitek
Diskuze (0)