Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Twingo a modelky v evropských městech: Fotogalerie

Michal Fokt
Diskuze (12)
Renault uvolnil velkou fotogalerii třetí generace minivozu Twingo, v níž je zachycen v různých evropských městech ve společnosti šťastných mladých slečen. Praha bohužel chybí.

Renault si od svého nového minivozu Twingo hodně slibuje. Po první generaci, která velmi zaujala svou koncepcí i vzhledem, přišel minule stylistický i invenční propad, ovšem nyní Francouzi opět sází na styl a efekt, navíc obohacený o prvky retra a dnes už dost neobvyklé řešení s pohonem zadních kol, které využije i technicky spřízněná třetí generace modelů značky Smart.

Být cool, to dnes znamená nejen líbivost a možnosti individualizace, ale také vytvoření té správné image auta. A proto nyní Twingo vyrazilo, ať už virtuálně nebo fyzicky (to se při dnešní úrovni počítačové grafiky těžko pozná) na focení do měst, která "letí" a kde to žije - do Paříže, Londýna, Mnichova, Amsterdamu, Milána a dalších, mezi kterými nám nějak chybí naše "Mater Urbium" (nejspíš Francouzům Praha nepřišla "cool"). Společnost mu na snímcích dělají krásné modelky a občas i modelové, na své si tedy přijde každý. Výsledkem je příjemný pictorial, který vám nyní přinášíme. Jestli si Twingo nezamilujete teď, tak už fakt nevíme... :-)

Připomeňme si ještě, že nové Twingo měří jen 3,59 metru, má však rozvor 2,49 metru. K jeho pohonu budou sloužit dva benzinové motory. Schopnější přeplňovaný 0.9 Energy TCe má výkon 66 kW a točivý moment 135 N.m, atmosférický 1,0 SCe disponuje 51 kW a 91 N.m.

Michal Fokt
Diskuze (12)
17. 7. 2014 15:43
Re: Praha
Pravila kreatura :-!
Avatar - Ada je zase tady
17. 7. 2014 10:44
Praha
Praha nepřišla rendlíkovcům kchůl, protože její (alespoň trochu soudní) obyvatelé dobře vědí, že kreatury téhle firmy jsou ohyzdné a nekvalitní. :-!
17. 7. 2014 09:29
Re: A zase...
Počkej si, až ho uvidíš v reálu, já ho už viděl. ;-)

Tady se můžu jen podivovat nad tím, jak fotograf umí ohýbat realitu.
Avatar - aproximus
17. 7. 2014 09:06
tvrdy direkt konkurenci
:yes:
17. 7. 2014 07:46
legenda
Myslim, ze se zrodila legenda.