Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rolls-Royce Wraith Luggage Collection: Kufříky za osm set tisíc!

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (39)
Rolls-Royce rozšiřuje nabídku svých značkových doplňků o jedinečnou sadu luxusních zavazadel.

Rolls-Royce si pro majitele svého luxusního kupé Wraith a nejen pro ně připravil sadu elegantních zavazadel. Pod jejich návrhem je podepsán Michael Bryden, pracující pro Rolls-Royce Bespoke Design Studio, které vede Giles Taylor.

Sada pojmenovaná Rolls-Royce Wraith Luggage Collection je navržena tak, aby dokonale vyplnila zavazadlový prostor stejnojmenného kupé a tvoří ji celkem šest zavazadel. Dvě z nich představují kufry Grand Tourer, které doplňuje trojice tašek Long Weekender a jeden nosič obleků nebo dámských šatů Garment Carrier.

Všechna tato zavazadla mají svým stylem i použitými materiály plně odpovídat luxusu vozů značky Rolls-Royce. Při návrhu byla konstrukce i vzhled těchto zavazadel konzultována i s odborníky na přemísťování zavazadel v rámci těch nejluxusnějších hotelů.

Pro svou nízkou hmotnost i dlouhodobé vlastnosti jsou na rámy zavazadel využita uhlíková vlákna, která doplňují prvky z leštěného kovu, ručně zpracovaná kůže a vybrané látky. Všech šest zavazadel zdobí logo Spirit of Ecstasy a dvojice kufrů Grand Tourer se vozům své značky přibližuje i provedením středů koleček.

Rolls-Royce spolu s představením své nové sady zavazadel zveřejnil i jejich cenu, která je pro evropský trh stanovena na 28.984 eur (zhruba 790.000 Kč) za komplet, ale pořídit si je lze i jednotlivě.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (39)
Avatar - _Karel_
30. 4. 2016 06:35
Re: Pěkný
>:-[] :yes:
Avatar - Hammunasakra
30. 4. 2016 01:11
Re: Pěkný
Jdou 2 kamarádky městem a najednou jedna povídá: Musim se někam schovat, támhle se baví můj manžel s mým milencem
Druhá odpoví: Sakra zrovna sem chtěla říct to samý >:D
Avatar - AUDIRS6
29. 4. 2016 23:40
Re: Pěkný
>:D :yes:
teda vlastne ;-\ - poznas ma... >:-[] ;-)
Avatar - Hammunasakra
29. 4. 2016 23:38
Re: Pěkný
27? >:D

Tak to je fakt dost :yes: :-)

Sou i jiný značky než poslední roky nesmyslně soupeřící BMW a Audi = u kterejch se to bohužel projevilo na spolehlivosti

Ze samotnýho principu je mi sympatičtější Maserati, Jag, Lex = ale nevim ani kde bydlíš atd. = těch věcí co při výběru hrajou roli je moc
Avatar - Hammunasakra
29. 4. 2016 23:35
Re: Pěkný
Kombajn je kombík v naftě nebo kombík? >:D
Jestli i naftovej motor tak Lexus žádný naftový auta nedělá :yes: ;-)

Jestli chce jít Karel do kombíku v naftě = jeho věc. Podle těch 27 aut co už měl je evidentně dospělej = už dlouho >:-[]

Ať jde do toho co mu dělá dobře = tak jako já :-)