Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rover 75: Více noblesy

Ladislav Čermák
Diskuze (22)
Trochu tajemstvím obestřená britská limuzína přichází s faceliftem, zdůrazňujícím její distingovaný charakter.

Trochu tajemstvím obestřená britská limuzína přichází s faceliftem, zdůrazňujícím její distingovaný charakter. Aktualizována byla zejména příď, která dostala nový hladší nárazník s neobvykle tvarovanými blikači, novou a větší masku, zdůrazňující firemní identitu a nově tvarované elipsoidní světlomety. Opačný konec vozu zkrášlil nově tvarovaný nárazník spolu s chromovanou rukojetí otevírání zavazadlového prostoru. Z boku si lze všimnout nových litých kol s firemním emblémem, pozměněných bočních ukazatelů směru a nově rozmisťovaných emblémů. Na předních blatnících je místo pro symbol „V6“ a na D sloupcích u kombi zase pro stylizovanou britskou vlajku. Míra je završena čtyřmi novými barevnými odstíny – šedá metalíza Tempest, zelená metalíza Cimarron, slídovka Black Pearl a červená perleťová Firefrost. V rámci individualizačního programu Monogram (obdoba BMW Individual) je k dispozici 12 nových laků ve 23 odstínech a možnost barevně sladit interiér s exteriérem.

Modernizace zahrnula i několik na první pohled neviditelných změn, jako např. strmější převod řízení, nové bezpečnostní šrouby kol, superzamykání celého vozu nový typ sofistikovaného alarmu s plovoucím kódem.

Interiér je od nynějška k dispozici ve třech úrovních výbavy Classic, Connoiseur a Contemporary, přičemž k vyšším dvěma si lze připlatit paket „SE“, zahrnující kompletní kožené čalounění plus další luxusní prvky. Cestující na zadních místech všech provedení získali prostor pro kolena díky přetvarování předních sedaček.

Výbava Classic zahrnuje ořechové dřevo, zasazené v dvoubarevně laděných interiérových panelech, klimatizaci, CD přehrávač a kožený volant s ovládáním audia.

Connoiseur značí obložení světlým dubem, výběr z dvou dvoubarevných kombinací interiéru, automatickou klimatizaci a elektrické ovládání všech oken. Paket SE přidává volant v kombinaci dřevo/kůže, dřevěnou hlavici řadící páky, vytápěné elektricky polohované sedačky s pamětí, parkovací senzory a kvalitní tkané koberce.

Špičková Contemporary znamená černě laděný interiér – počínaje černým dubem, přes tmavě šedý interiér až po černě čalouněné sportovní sedačky. Výbava navíc proti Connoiseur – přední mlhovky a 16“ litá kola. Ultimativní SE pak doplňuje výbavu navíc o 17“ kola, černou kůži na sedačky, dešťový senzor, palubní počítač, hi-fi Harman/Kardon se zesilovačem a navigaci s monitoringem dopravních problémů.

Ladislav Čermák
Diskuze (22)