Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Scania dodala nové tahače R 450 pro společnost TQM – holding s.r.o.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost TQM – holding s.r.o., která provozuje mimo jiné nákladní i autobusovou dopravu, zařadila do svého vozového parku šest nových těžkých nákladních vozidel značky Scania.

Společnost TQM – holding s.r.o., která se věnuje autobusové dopravě, nákladní dopravě, logistice a servisu nákladních i osobních automobilů, se rozhodla svou flotilu rozšířit o šest nových nových nákladních vozidel značky Scania.

Do vozového parku společnosti s hlavním sídlem v Opavě a pobočkami ve Vítkově, Olomouci, Nymburku a Praze zamířilo šest tahačů se spací kabinou řady R. Všechna vozidla s konfigurací podvozku 4x2 jsou vybavena třináctilitrovým vznětovým šestiválcovým motorem, disponujícím nejvyšším výkonem 331 kW (450 k) a točivým momentem 2350 N.m.

„Nová vozidla pořizujeme hlavně ze dvou důvodů. Potřebujeme obnovovat náš vozový park a pak také chceme poskytnout našim řidičům motivaci. Nové Scanie totiž dostanou jedni z našich nejlepších řidičů,“ vyjmenovává důvody pořízení šestice nových vozidel Scania Jiří Mainuš, výkonný ředitel společnosti TQM – holding s.r.o. a dodává: „Vybírali jsme z více alternativ. Po důkladné analýze jsme se nakonec rozhodli pro značku Scania. Považujeme ji za jednu z nejlepších na trhu.“

„Od našich obchodních partnerů jezdíme ve všech přepravních směrech. Od Irska až po Kazachstán. Očekávám, že servisní síť společnosti Scania je rozsáhlá a pokud by to bylo na našich přepravních trasách nutné, dostane se nám všude potřebných služeb,“ dodává Jiří Mainuš.

Všechna nová vozidla Scania byla pořízena s plným servisním kontraktem. To znamená, že zákazník má hrazeny servisní úkony v rámci pravidelných měsíčních plateb a nemusí se tak obávat nečekaných výdajů.

„Jsme velmi rádi, že se společnost TQM rozhodla pro značku Scania. Jsme přesvědčeni, že se v přímém porovnání prokáže nejen kvalita vozidel s Griffinem ve znaku, ale také jejich hospodárnost a dlouhá doba provozuschopnosti. Už první reakce samotných řidičů jsou velmi pozitivní,“ říká obchodní zástupce společnosti Scania Jiří Žandovský.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)