Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Seat Leon Cupra Sub8 se dá konečně koupit

Michal Fokt
Diskuze (56)

Dnes už překonaný držitel rekordu na Severní smyčce Nürburgringu se teprve nyní objevuje v nabídce. Stejnou specifikaci vám zajistí balíček "Sub8 Performance Pack".

Když to vezmeme do důsledků, Seatu se útok na nejrychlejší čas mezi hot-hatchi na Severní smyčce Nürburgringu moc nevydařil. Pochybnosti vzbudila jak polepená karoserie předprodukčního prototypu, tak otálení automobilky s uvedením "rekordní" specifikace do prodeje, takže Leon Cupra o svůj titul přišel, ještě než se začal prodávat.

Z nejrychlejší předokolky na Ringu je nyní nicméně alespoň "Sub8", tedy auto, které se časem dostalo pod 8 minut. Tuto verzi si nyní už lze objednat a to coby Sub8 Performance Pack. Zahrnuje účinnější a větší brzdy s 370mm kotouči vpředu (+30 mm oproti sérii) a čtyřpístkovými třmeny Brembo a 19" kola. Paket v Británii přijde na 2025 liber a přikoupit si můžete i semislicky Michelin Pilot Sport Cup 2 za 460 liber, což je o 540 méně, než chce za stejné obutí v UK Renault u Méganu Trophy-R. Zdá se však, že odstranění klimatizace, jejíž přítomnost v autě na Ringu byla zpochybňována, Sub8 Performance Pack nezahrnuje.

Ti britští zákazníci, kteří nutně nepotřebují Leon Cupra Sub8, mohou sáhnout po paketech Black-Line a White-Line. Za 500 liber dostanou 19" kola a barevně odlišená zpětná zrcátka a za dalších 1250 liber jsou k dispozici vyhřívaná skořepinová sedadla a ostřikovače světlometů.

Michal Fokt
Diskuze (56)
19. 8. 2014 12:57
Re: Asi se teď pár lidí dotknu...
To ti určitě nechci brát, ale netřeba to opakovat desetkrát a rovněž říct, že nechápeš ty, kteří to vidí jinak, to už je podle mého vyjádření nad rámec osobního názoru. A ano, všiml jsem si, jak tam máš dokola velkým napsané "můj názor", zřejmě právě proto, že už trošku lezeš do názoru jiným... Peace... ;-)
Avatar - woody-alien
18. 8. 2014 21:05
Re: Asi se teď pár lidí dotknu...
;-) V případě Swiště platí legendární hláška z Postřižin: "Musíte se víc snažit, pane správce." >:D Ale zas v jeho "kokpitu" pochopíš jednu věc - jak důležitá je nízká hmotnost. :-)
Avatar - woody-alien
18. 8. 2014 21:01
Re: Asi se teď pár lidí dotknu...
>:D >:D No když to říkáš ty, tak asi jo..... ;-)
18. 8. 2014 16:40
Re: Asi se teď pár lidí dotknu...
Jasan...a až se nabaží, bude jukat po skladový zadokolce s +300HP >:-[]
Avatar - white label
18. 8. 2014 15:00
Re: stejne je to....
Tak to by mě taky zajímalo, jistě se jedná o nějakou revoluční myšlenku.
;-)