Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia III ukazuje podobu a typy světel

Aleš Dragoun
Diskuze (86)
Třetí generace novodobé Octavie se nám dosud ukázala na množství špionážních fotek včetně oficiálních, začala ji postupně odhalovat i automobilka.

Po zveřejnění firemních snímků lehce zamaskovaných prototypů a dále koncových světel, části zadních dveří, vnějších zpětných zrcátek a masky chladiče tu máme další dva. Tentokrát se jedná prakticky o polooficiální fotky hlavních i koncových světlometů, které byly zveřejněny na serveru briskoda.net.

Můžeme se tedy těšit na tři typy předních a dvě verze zadních lamp. Vpředu budou buď základní halogeny H15 a H7, bixenony či bixenony v kombinaci s diodami. Vzadu pak najdeme standardní žárovky, případně také LED pro koncová i brzdová světla.

Aleš Dragoun
Diskuze (86)
Avatar - šmoula nešika
8. 12. 2012 18:02
Re: PARCHANTI, ZMETCI
V centrálním zamykání nádrže jsou u Škody opravdu rezervy. Mám vlastní zkušenost, že u O II se občas víčko otevře a nádrž zůstane nechráněná. Myslím, že už jsem na to tady upozorňoval.
Avatar - šmoula nešika
8. 12. 2012 17:53
Re: Disharmonie
O kupé odvozeném od Rapidu se psalo v SM.
Avatar - šmoula nešika
8. 12. 2012 17:50
Re: PŘEDNÍ SVĚTLOMETY ROKU
:yes:
Avatar - šmoula nešika
8. 12. 2012 17:48
Re: Základní optika
:yes:
7. 12. 2012 22:38
Vzhledem k dnešní ceně vysocesvítivých LEDek
opravdu nechápu, proč je ještě dnes nemají všechny auta jako denní svícení už v základu. Resp. chápu - výrobci tak svorně vzhledově oddělují verze svých aut "pro chudé" a "pro bohatší". Nejde jen o to, že dražší auto bude mít lepší výbavu uvnitř, láce musí být vidět na první pohled i kdyby to mělo stát nějaké peníze navíc kvůli zbytečnému vývoji "laciné" verze světel...