Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Rapid v 18 minutách oficiálního videa

Vitek
Diskuze (46)
Mladoboleslavská automobilka zveřejnila rozsáhlý videozáznam s novým Rapidem. Kochejte se, ale pozor – bude to na dlouho!

Vitek
Diskuze (46)
Avatar - KubikCv
7. 10. 2012 10:25
Škrabka a konečně povedená recenze
našel jsem konečně jednu recenzi kde se nevěnují jen óbrkufru a škrabce na led

[odkaz]

A s tou škrabkou a víčkem.Nezamyká se víčko společně s centrálem jako to bývalo u starších VW? Pokud je auto odemčené dá se víčko ručně otevřít,pokud je centrálem zamčeno drží i víčko.
Avatar - leone
4. 10. 2012 20:41
Re: krásná reklama !!!!!
Prosím Tě,..........,....to je naprosto jasné, ale ŠKODA měla plnou hubu levného modelu, to jest 250-300 tis., a tohle je tak za 450-500,...mě je Rapid úplně "volnej", ale hromadu lidí tímto nas***li, a udělali Rapid s příšlušnou motorizací dražší než je OIIFL,... :no: :no: :no:
Avatar - twistedTSD
4. 10. 2012 19:42
Re: krásná reklama !!!!!
Prosímtě, žádný výrobce logicky neprezentuje nový model v základní výbavě. Proč by to dělali?
Avatar - Sonny Crockett
4. 10. 2012 16:51
Re: RAPIDNÍ NÁDHERA
Tak je fakt, že já to tu na auto.cz až tak vážně neberu, článků s nějakou větší hodnotou tu bohužel zas tak moc není a spíš to tu vypadá jako technický koutek pro Blesk. Reklamy, nabídky ze spřátelených inzertních stránek, videa z youtube... Když jsem tu začínal, tak odtud spousta lidí odcházelo s tím, že to tu koupil Blesk a celé to tu upadá. Bohužel za tu dobu co jsem tu už to vidím také, takže si sem chodím jen číst diskuze a občas se u toho pobavit, takže k tomu mi GTI sedí.
Avatar - leone
4. 10. 2012 11:32
krásná reklama !!!!!
...když se ten "RAPID" tak pravidelně zde "propírá", zpracujete také něco na zákl.provedení,...v modré, na černých 14" plecháčích,...já vím, bude to otřes, ale ŠKODA avizovala levné auto, tak ať nemate zákazníky,...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!