Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda živě: Všude samá „Line“ (+video)

Martin Machala
Diskuze (100)
Na stánku Škodovky se mluvilo spíš o budoucnosti, většinu frankfurtských novinek už známe. Paket SportLine pro Superb jsme ale viděli poprvé.

Nevypadá vůbec zle, tento lehce sportovnější Superb. Změny jsou decentní, hlavně u liftbacku ale na první pohled rozpoznatelné. Tedy pokud zrak zaměříte na zadní partie, kterým dominuje efektní „karbonový“ spojler. Zvlášť v kombinaci s bílým lakem karoserie jde o zajímavý prvek. Všimli jsme si také černých kol (osmnácti- až devatenáctipalcová) nebo do stejné barvy lakovaných krytů vnějších zpětných zrcátek zrcátek.

Video se připravuje ...

V interiéru pak okamžitě zaregistrujete sedačky s integrovanými opěrkami hlavy, které známe už z Octavie RS. Boční vedení však není natolik striktní, i Superb SportLine musí zůstat v prvé řadě komfortním autem.

Sportovní podvozek byl však snížen o patnáct milimetrů. O pohodlí ale pořád nemáme strach. Vzhledem k tomu, jak je Superb houpavý… Dokonce natolik, že by podle našich informací měla Škodovka v současnosti testovat tvrdší nastavení tlumičů. My bychom se přimlouvali.

SportLine vychází z verze Ambition a je samostatným výbavovým stupněm. Nejedná se tedy o příplatkový paket. Sportovnější Superb koupíte se všemi motory, kromě nejslabší benzinové a vznětové motorizace. Ceny zatím známé nejsou.

Vyřešena je také budoucnost Rapidu ScoutLine, který se nakonec na českém trhu opravdu objeví. Prodej odstartuje v nejbližší době, ceny bychom se měli dozvědět příští týden.

Martin Machala
Diskuze (100)
19. 9. 2015 12:13
Re: AŽ TAM BUDE E-LINE TAK DÁME ŘEČ, do tý doby jen ŠÁDEVOPR
jj
NENÍ NA BEZSTAROSTNOU BEZSERVISNÍ POHODOVOU RADOST Z JÍZDY [odkaz]
PS: Kontrolní otázka soudruzi: Jesi pak víte proč šáde v roce 2011 neměla na baterky?? Nevíte neva tak já vám to povím, protože přišel ON a byl to pěknej Škorpión >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
19. 9. 2015 08:56
bude banda zkorumpovanejch pisalku psat i o tomhle?
[odkaz]
Avatar - _Karel_
18. 9. 2015 18:48
Re: Dotaz na soudruhy z redakce
>:D :yes: :yes: :yes:
18. 9. 2015 15:25
Re: Tak jako byla v 90. letech Škoda Henlein,
>:D Tak Škodovek Off-line jsou plný servisy. :-)
Avatar - Stejsn
18. 9. 2015 14:51
Tak jako byla v 90. letech Škoda Henlein,
očekávám v záplavě nových Line třeba Škodu Dyline... nebo nakonec možná Off-line.