Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Honda Accord 9G

Diskuze (13)
Devátá generace Hondy Accord se v USA začne prodávat na konci roku.

Náš čtenář Jan K. v USA v Údolí smrti nafotil prototyp nové generace Hondy Accord. Zde devátá generace japonského sedanu absolvuje zkoušky zaměřené na funkčnost při extrémně vysokých teplotách.

U Accordu je už dvacet let tradicí, že auto určené pro USA se podstatně liší od verze určené pro Evropu a Japonsko. Jestli vám tedy auto na fotkách připadá výrazně jiné než náš současný Accord, nemýlíte se.

Proti aktuálnímu americkému Accordu představuje chystaná novinka zmírnění designu a technický posun. Motory budou vybaveny přímým vstřikováním. Čtyřválec 2,4 Earth Dreams bude spolupracovat s šestistupňovým manuálem nebo bezstupňovým CVT. Šestiválec 3,5 V6 pak dostane konvenční šestistupňový automat. Chystá se prý i plug-in hybridní verze.

Co z toho dostane i evropský model, zatím není zřejmé. Finalizace deváté generace pro USA ale jasně ukazuje jiný fakt: blíží se i nový Accord pro evropské trhy. Obě verze totiž přichází vždy ve stejnou dobu.

Diskuze (13)
Avatar - Aladeen
17. 6. 2012 18:25
Re: ...
>:D Keď si odmyslím každodenné výlety do servisu tak áno VW BEST!
>:D
Avatar - theolli
17. 6. 2012 15:27
Re: ...
hehe,ty nevíš a nebyl jsi poučen že VW je nejlepší technika a kvalita v této třídě ;-)
Avatar - Aladeen
17. 6. 2012 12:02
Re: ...
Im to stačí to je jasné , aj nám by to stačilo keby sme nemali 30cm hlboké jamy namiesto cesty >:D
Avatar - MikeeC
17. 6. 2012 11:58
Re: ...
kombinovaná spotřeba je cca 8,5l :-) Ale lepší je 2.5 se 170 hp, to je jasný.. A tuhá zadní náprava na pohodlné silnice a dálnice v us stačí si myslím :-)
Avatar - Aladeen
17. 6. 2012 11:04
Re: ...
V USA sú skoro všetky auta "lacnejšie " stavané ... Napr. Jetta V USA má v základe zastaralý 2.0L so spotrebou okolo 10l/100km , preto tam môžu stlačiť cenu tak nízko taktiež má tuhú zadnú nápravu a ďalšie drobnosti ktoré tlačia cenu tak nízko . To isté platí aj u Chevyho , Hondy , Toyoty atď.....