Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: časný facelift i pro Porsche 911 Targa

Ondřej Láník
Diskuze (8)
Špionážní fotografie nových Porsche zveřejňujeme v poslední době poměrně často. Dnes je tady inovace pro běžnější model 911 Targa, která asi přijde na trh velmi brzy.

Po snímcích velmi rychlého kupé 911 GT2 a 911 Turbo Cabrio se před objektivy fotografů dostaly prototypy 911 Targa. O málo méně klasická 911 je atraktivní spojením klasických prvků kupé a kabrioletu. Situeta sice nepatří typické devětsetjedenáctce, ale její estetická hodnota je vysoká. I když je tento model na trhu teprve od listopadu 2006 chystá Porsche první inovace již brzy. Targa dostane inovovaný vzhled společně s ostatními modely 911, zřejmě již v září 2007 ve Frankfurtu.

Změny se týkají nového předního nárazníku s diodovými světly pro denní svícení, přepracované jsou také zadní světla se světelnými diodami a novým tvarem. Drobné úpravy jsem zaznamenali na zadním nárazníku.

Zásadní změna se odehraje pod kapotou v zádi. Své místo tam totiž mají již nyní zarezervovány nové ploché šestiválce s přímým vstřikováním paliva. Očekávat prý můžeme snížení spotřeby paliva až o 10 %, výkon by měl vzrůst proti současným provedením o 15 až 18 kW.

Ondřej Láník
Diskuze (8)