Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Supermiss 2013 se stala Markéta Břízová

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)
V kongresovém sále hotelu Hilton Prague se uskutečnil finálový galavečer sedmého ročníku Supermiss 2013. Zvítězila 24letá Markéta Břízová z Ostravy.

Supermiss je soutěž pro dívky od osmnácti do třiceti let, které jsou nejen krásné, ale něco zajímavého také umí. Ve velkém finále o titul Supermiss 2013 se utkalo deset krásek.

Samotná soutěž proběhla ve třech kolech, jimiž byly módní přehlídka společenských šatů návrhářky Marie Zelené – doplněná rozhovorem s porotci, dále volná disciplína – po níž na soutěžící dívky ještě čekal úkol z pantomimy, a na závěr pak nemohla chybět diváky tolik oblíbená promenáda v plavkách.

Vítězkou Supermiss 2013 a majitelkou zbrusu nového vozu Škoda Citigo se stala dívka číslo 7 – čtyřiadvacetiletá Markéta Břízová z Ostravy, absolventka oboru marketing a obchod Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava. Porotu a obecenstvo zaujala při své volné disciplíně orientálním tancem s vějíři.

Druhé místo vybojovala soutěžící s číslem 6 – dvaadvacetiletá Ivana Loušová z Karlových Varů, kde vystudovala na tamější vysoké škole obor sociálně právní činnost.

Na třetím místě se umístila dívka číslo 1 – dvacetiletá Blanka Patricie Skálová z Prahy, letos maturující na střední škole v oboru kosmetika, vizážistika.

Během slavnostního večera byla rovněž vyhlášena Supermiss Internet, jež vzešla z hlasování na webových stránkách www.supermiss.cz. Zde zabodovala dívka s číslem 5 – jedenadvacetiletá Andrea Kolářová z Liberce, studentka diplomacie na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Součástí galavečera bylo tradičně korunování vítězky dlouhodobě pořádané soutěže Miss Motorsport, jíž se pro tento ročník stala dívka číslo 2 – dvacetiletá Natálie Kotková z Liberce, studentka marketingu a komunikace na vysoké škole v Praze, která k titulu a korunce získala skútr Honda.

Umístěné dívky dále obdržely zahraniční zájezd od společnosti Fischer, litá kola AEZ, dámské lyže Völkl, lyžařskou bundu Descente, poukazy do estetického centra Petra Clinic a další hodnotné ceny.

V programu vystoupili zpěváci Monika Absolonová a Bohuš Matuš. V porotě usedli zástupci partnerů, Miss ČR a Miss Europe 1995 Monika Žídková, šéfredaktor eXtra.cz Pavel Novotný a za pořádající agenturu VP Production Tomáš Vavřinec. Večerem provázel herec a moderátor Jan Čenský. Auto.cz se stalo mediálním partnerem této akce, přičemž s vítězkami Supermiss 2013 a Supermiss Internet plánujeme rozhovor.

Záznam z finálového večera Supermiss 2013 bude odvysílán na ČT1 v sobotu 22. března od 16.05 hodin.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (23)
15. 3. 2014 14:17
Re: I Do
To nepochybně ano :-)
Avatar - Pekelná Micinka
15. 3. 2014 01:02
Re: I Do
Škoda to je, ale zas na druhou stranu, Freudovi to neodporuje, tak co...
Avatar - Pekelná Micinka
15. 3. 2014 00:36
Re: I Do
>:-[] :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
15. 3. 2014 00:35
Re: I Do
:yes:
15. 3. 2014 00:15
Re: I Do
Jak vidíš, kozy zabraly i tady :-)