Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Suzuki svolává rekordní dva miliony vozů

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Automobilka Suzuki Motor svolává k opravě dva miliony vozů kvůli možným problémům se startérem.

V případě Suzuki se jedná o historicky největší svolávací akci. Opatření se týká především Japonska, kde zahrnuje téměř 1,9 milionu vozů. Podle dostupných informací přímo z českého zastoupení se toto opatření netýká žádných vozů jezdících po tuzemských silnicích.

Suzuki již kvůli stejnému problému koncem března svolala 168.000 vozů. Reagovala tak na zprávy o tom, že startéry v některých automobilech začaly hořet, nebo z nich vycházel kouř. Podle dostupných informací se takovéto problémy objevily pouze v Japonsku a nedošlo při nich k žádným zraněním.

Mezi svolávané automobily patří mimo jiné vozy Chevrolet Cruze, které Suzuki vyrábí pro americkou automobilku General Motors. Japonská firma odmítla odhadnout, jaké dopady bude mít svolávání vozů na její finanční výsledky.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
23. 4. 2015 15:00
Za to Suzuki chválím a tleskám, že se dokáže
postavit problémům čelem a že se neschovává za "nekvalitního" dodavatele. Mě totiž dodavatel nezajímá, já si kupuji vůz vždy od finálního výrobce a očekávám určitou odpovědnost za produkt!
Avatar - woody-alien
22. 4. 2015 23:32
Re: TO MATE TAK KDYŽ JE V AUTĚ ZBYTEČNÁ SOUČÁSTKA JAKO START
Ťuknul jsem na diskusi a čekal známej Rossiho citát.....ale koukám, že je to ještě horší. >:D
22. 4. 2015 20:54
TO MATE TAK KDYŽ JE V AUTĚ ZBYTEČNÁ SOUČÁSTKA JAKO STARTÉÉÉÉ
jj
V ELEKTROMOBILU [odkaz] [odkaz] SE VÁM HOLT STARTÉR NEPODĚLÁ >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D