Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla Model X: Do kufru se dostanete i bez klíčů. Jak na to?

Michal Fokt
Diskuze (12)
Zavazadlový prostor elektrického SUV není bezpečné místo pro uložení cenností. Lze jej totiž otevřít zvenčí tak snadno, že vás to opravdu překvapí...

To my vysvětlete - jak je možné, že jobovky, týkající se automobilky Tesla, vyjdou vždycky na mě? :-) Nyní tu máme další perličku, nad níž zůstává rozum stát. Jestli jste si někdy mysleli, že mají třeba takové kabriolety trošku chatrnou ochranu věcí v kufru, protože se mechanizmus otevírání z kabiny nezřídka ukrývá pod chatrným plastovým víčkem na zámek, pak vězte, že proti tomu, jak snadno lze vniknout do kufru Tesly Model X, je kabriolet hotový trezor.

Co potřebujete? Jen šroubovák, kapesní nožík nebo třeba klíče od domu. A to jen proto, abyste si nezlomili nehty, až vycvaknete záslepku v předním nárazníku tesly. Po jejím vyjmutí, které se počítá na sekundy, se dostanete ke dvěma červeným popruhům, za něž stačí zatáhnout a víko kufru se otevře. Sice se současně spustí alarm, co je to platné, když už někdo s obsahem kufru odchází, utíká nebo odjíždí. Alarm dneska už nikoho moc nedojímá...

Koho tohle napadlo a hlavně proč, to opravdu nechápu. Ale podstatné je, že nás Tesla zase pobavila. Už si začínám myslet, že to Elon Musk dělá schválně, aby se o autech stále psalo. Snad až na ty požáry a havárie... Postup, jak se do kufru dostat, najdete dole ve videu. V rámci udržení dobré psychické pohody doporučuji zapnout video až v čase 11:00 a po shlédnutí postupu okamžitě vypnout.

Michal Fokt
Diskuze (12)
10. 2. 2017 21:05
Re: TAK TO PRR SOUDRUZI TO JE ZÁVAŽNÝ PROBLÉM...
jj
ZÁVAŽNÝ PROBLÉM
FOKTA VÝJIMEČNĚ ZAVÁLEL
ELON BUDE MUSET OPRAVIT [odkaz] ;-)
>:-[]
>:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[]
>:-[] >:-[] >:-[] >:-[] :yes:
Avatar - Floyd
10. 2. 2017 20:40
Re: Pan Fokt opět boduje...
>:D >:D >:D Stačilo použít osvědčené utfg
Avatar - Floyd
10. 2. 2017 20:26
Re: OT: První test Škoda Octavia 3 po faceliftu
Za vším hledej reklamu, tedy money money money. Zdejší novinářský š...i jsou prodejný dě.vky, co za peníze a hlavně pro peníze napíšou cokoliv na objednávku.
10. 2. 2017 19:08
Re: OT: První test Škoda Octavia 3 po faceliftu
Dik, asi to zacnu cist.
Ten Pavel Janda mi v podstate mluvi z duse. KONECNE nekdo rekne NAZOR.

Ja uz nekdy mam pocit, ze v recenzich aut uz neni prostor na nazory autora. Nekdy si rikam, jestli on v tom vubec sedel, ze to muzu napsat od stolu taky. A lip... :)
Jsem rad, ze nekdo jeste dela svou praci.

Jinak tady na Auto.cz se taky obcas napise nazor.
Ale nesmi to byt recenze auta VW group, ani test auta co se v CR prodava v rozumnych poctech.
Pokud se jedna o veci jako Prius, CR-H, Mustang - to jim to najednou jde napsat co si myslej.
Ale u klasicky Skodovky, Mazdy, Hondy nebo Forda to nejak nejde a nejde...
10. 2. 2017 18:40
Pan Fokt opět boduje...
"Koho tohle napadlo a hlavně proč, to opravdu nechápu. Ale podstatné je, že nás Tesla zase pobavila."
Kdybyste Fokte nebyl lempl, tak byste si možná před odesláním článku do redakce mohl něco k tématu vašeho nejnovějšího výblitku vygooglovat. Vy ale lempl jste a to naprostý. Tady na auto.cz to dokazujete v podstatě v každém vašem článku.
Já jsem vysvětlení tohoto "problému", který vy "opravdu nechápete", vygoogloval během 20 vteřin a to jsem ještě druhou rukou telefonoval. Viz https://electrek.co/2017/02/09/tesla-fro…