Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

The Grand Tour se připravuje na další sezonu. Clarkson a spol. natáčí i s žigulíkem!

David Bureš
Diskuze (0)
Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May v rámci natáčení nové série show The Grand Tour vyrazili i do oblíbené dovolenkové destinace Čechů, do Chorvatska!

Nový pořad bývalých moderátorů Top Gearu, Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye, nazvaný The Grand Tour se povedl, a tak se rozhodně můžeme těšit na jeho druhou sérii. Na té již Clarkson a spol. pracují, minulý týden byli zachyceni během natáčení v Chorvatsku.

Clarkson a jeho kolegové byli postupně viděni na ostrově Pag, v Zadaru nebo u Plitvických jezer, tedy v místech, které jsou pro české turisty navštěvující Chorvatsko dobře známé. Zatímco Hammond během natáčení usedl do drsné buginy Ariel Nomad, jeho kolega Clarkson raději jel v mnohem pohodlnějším Audi TT RS. To May byl spatřen v Ladě 2107, jedné z verzí slavného žigulíka.

Co přesně můžeme od srovnání těchto aut čekat, zatím není jasné. Při natáčení ale samozřejmě nemohl chybět závod ve sprintu mezi modrým audi a červenou buginou.

Druhou sezonu automobilové show The Grand Tour uvidíme prostřednictvím Amazon Prime ještě letos, a to patrně v listopadu. Clarkson se totiž nechal slyšet, že vysílání druhé sezony začne ve stejné době jako u té první. A ta se na obrazovkách poprvé objevila 18. listopadu 2016.

O přípravách druhé série The Grand Touru toho zatím není moc známo. Vedle chorvatské mise víme jen o tom, že se Hammond těžce zranil při natáčení v Mosambiku, a to při jízdě na motorce. Clarkson pak uvedl, že se v rámci natáčení rovněž chystají do USA, Francie nebo Gruzie.

David Bureš
Diskuze (0)