To nejluxusnější od Fordu

Prezentace klienta
Nejluxusnější Fordy pojmenované po karosárně Alfreda Vignaleho nenabízí jen bohatou výbavu, ale také dokonalé zpracování. Klient k nim navíc dostane ty nejvybranější služby.

Rozdíly mezi automobily mainstreamových a luxusních značek se neustále více a více smazávají. Ve stále menších a levnějších vozech se objevuje více a více výbavy, kterou jsme si donedávna spojovali jen s těmi nejdražšími vozy. U Fordu se tato bohatá výbava, luxusní zpracování a také vybraný styl prodeje sdružuje v konceptu Ford Vignale.

Prostřednictvím tohoto konceptu pojmenovaného podle italské karosárny Ford nabízí evropským zákazníkům to nejvybranější ze své produkce, jmenovitě luxusní varianty modelů Edge, Kuga, Mondeo a S-Max.

Benefity modelů Vignale klient rozpozná i při koupi takového vozu. Modely Vignale lze koupit prostřednictvím center Ford Store, kterých je v Česku pět (Ořech a Vestec u Prahy, Ústí nad Labem, Pardubice a Brno), v nichž jsou pro ně vyhrazeny unikátní prodejní místa, kde se zájemce ujme prodejce, aby s ním nákup osobně probral. Obchod probíhá u speciálního stolu fungujícího jako obří tablet, v němž si zájemce prohlédne ceník nebo katalog vozu. Prostřednictvím obrazovky si v online konfigurátoru může rovněž samotný automobil dopodrobna naspecifikovat.

Když je obchod konečně uzavřen, získává klient speciálně vyškoleného technika a bonusové služby související se servisem – vyzvednutí vozu přímo u zákazníka, bezplatné zapůjčení náhradního vozu a prémiové čistění včetně péče o kožený interiér zdarma. V případě jakýkoliv potíží na cestách je 24 hodin denně k dispozici infolinka Vignale. Ford sice takové služby nabízí i pro své další modely, ovšem majitelé Vignale mají při řešení vyšší prioritu.

Podepsáním smlouvy pak zákazník nedostane jen luxusně vybavený automobil, ale také naprosto perfektní zpracování. Pro modely Vignale Ford vybudoval ve španělské Valencii speciální centrum, kde jsou vyráběny. O výrobu se starají vyškolení specialisté, přičemž před odjezdem k zákazníkovi auto projde stovkou dodatečných kroků kontroly kvality.

Prezentace klienta
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly