Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Top Gear: První epizoda pro Čínu (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (20)
Legendární pořad britské veřejnoprávní společnost BBC má novou mutaci pro Čínu.

Historie britského motoristického pořadu Top Gear sahá až do roku 1977, kdy bylo zahájeno vysílání magazínu v jeho původním provedení. Od roku 2002 na diváky útočí ve své současné podobě třeskutým humorem, který je dílem trojice moderátorů, jimiž jsou Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May (ten nastoupil v roce 2003).

Díky kouskům této trojice, jimž sekunduje tajemný jezdec The Stig, se Top Gear stal prakticky nejpopulárnějším televizním motoristickým magazínem na světě.

V roce 2008 se začal vysílat Top Gear Australia, který má vlastní tým moderátorů. V následujícím roce byla spuštěna Top Gear pro Rusko, v němž je jedním z moderátorů Marussia Motors, který stojí za vznikem Marussia Motors. V loňském roce se vlastního provedení Top Gearu dočkalo i USA a zde se před kamerou předvádí například závodník Tanner Foust.

Nejnovější oficiální variací je čínský Top Gear, jehož první epizoda má za sebou premiéru. Jedním z moderátorů čínského Top Gearu je čínský komik Cao Yunjin a hlavním tématem prvního dílu je souboj Cadillacu SLS s oslem, jehož cílem je zjistit, který z nich se lépe hodí k mletí obilí.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (20)
23. 3. 2011 23:34
České automagazíny
Myslím, že české automagazíny v TV nedosahují takových kvalit jako Top Gear a vzhledem k rozpočtu ani nemohou, ale aspoň si na nic nehrajou a dělaj si to svym. Tohle je opravdu průser.
Avatar - Aspire
23. 3. 2011 23:20
Re: Jen tlač káru vtipu zvesela
Tak to je masakr >:D
23. 3. 2011 22:49
smutný
tohle je hodně smutný...a jak už tady kluci psali originál je jen jeden... ;-\
23. 3. 2011 17:36
Re: Made in China
Je to takové typicky čínské. Levná, nekvalitní kopie bez náznaku jakékoliv invence.
Avatar - Aspire
23. 3. 2011 16:36
Made in China
ani jsem tu trapárnu nedokoukal >:D :no: není nad skutečný Top Gear :-)